0

ADANA’da minibüsün içinde eşi 25 yaşındaki Sevim K. ile komşusu 45 yaşındaki Ayşe Aydemir’i, 8 yaşındaki oğlu M.K.’nin gözü önünde tabancayla vurarak öldüren ve bir kişiyi de öldürmeye teşebbüs ettiği ileri sürülen 31 yaşındaki Murat K. hakkında, 2 kez ömürboyu ve 15 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Sarıhamzalı Mahallesi’nde geçen 31 Mayıs günü meydana gelen olayda, bir bahçedeki minibüste 6 çocuk annesi Sevim K. ve 5 çocuk annesi Ayşe Aydemir başlarından kurşunlanarak öldürüldü. 34 yaşındaki Kadri Kaçan da tabancayla yaralandı. Çifte cinayet ve yaralama suçunu işlediği iddia edilen ve halen yakalanamayan Murat K. hakkında Cumhuriyet Savcılığı iddianamesini hazırlayarak gıyabında dava açtı. İddianamede, şüphelininin biri ağırlaştırılmış 2 müebbet ve ayrıca 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi. İddianamede ayrıca ölen Ayşe Aydemir’in fuhuş yaptığı ve Sevim K.'yı da bir süredir para karşılığı erkeklerle buluşturduğu iddiasına yer verildi.

Jandarma ekipleri, olay yerinde ağlarken buldukları Sevim- Murat K.'nın oğulları M.K.’nin psikolog gözetiminde ifadesine başvurmuş, çocuk cinayetleri babasının işlediğini söyleyerek, “O adam (yaralanan Kadri Kaçan) bana 2 lira verdi. ‘Git, arabanın içinde otur’ dedi. Annemin üstünü soymuştu... Sonra babam gelip onlara ateş etti” demişti.
Esra ÖRGEN/ADANA, (DHA)milliyet

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top