0

Şanlıurfa`da bir kadın kocasının oğlunu dövmesini engellemek isterken kocası ve oğluna kızgın yağ fırlattı.

Şanlıurfa`nın Siverek ilçesinde Nesrin Öncel, oğlunu dövmesine engel olmak istediği köy imamı eşi İsmail Öncel`in üzerine, kızgın tavadaki yağı attı. Kızgın yağın isabet etmesi sonucu imam İsmail Öncel ile oğlu, yüzünde oluşan yanık nedeniyle hastanelik oldu. Eşini ve oğlunu yaralayan anne ise kayıplara karıştı.

Olay, dün akşam saatlerinde Siverek`in Karabahçe Köyü`nde meydana geldi. Karabahçe Köyü imamı 41 yaşındaki İsmail Öncel, ailevi sebeplerden dolayı 16 yaşındaki oğlu Muhammet`i dövmeye başladı. Bu sırada akşam yemeği için mutfakta bulunan 40 yaşındaki Nesrin Öncel, eşini ikna etmeye çalıştı. Ancak başarılı olamayan Nesrin Öncel, oğlunu dövmesine engel olmak için, tavada kızarttığı yağı eşinin üzerine doğru attı.
POLİS ANNEYİ ARIYOR

Kızgın yağın yüzlerine gelmesi üzerine imam İsmail Öncel ile oğlu Muhammet yaralandı. Yüzlerinden yanan baba ve oğul, komşuları tarafından otomobille Siverek Devlet Hastanesi`ne götürüldü. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan baba-oğul, Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Yanık Ünitesi`ne sevk edildi. Yaşananların ardından jandarmanın gözaltına almak istediği Nesrin Öncel`e ise ulaşılamadı. Jandarma, eşine engel olmak isterken hem eşini, hem de oğlunu yaralayan 3 çocuk annesi kadının yakalanması için çalışma başlattı.


www.rthaber.com 

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top