0
İngiliz bilim adamları geçtiğimiz yıllarda orgazmı kolaylaştıran bir aşı geliştirdi. Londra’daki Cinsel Sağlık Merkezi’nde geliştirilen kolajen bazlı aşıya “G Shot” adıyla patent alındı. Aşı, G noktasının bulunduğu vajina duvarına yapılıyor ve o noktayı dolgunlaştırıp büyüterek kadınların daha kolay, daha çabuk ve daha uzun orgazm olmasını sağladığı ileri sürülüyor. Aşı bu yılın başında ABD’de hızla yayıldı. Tabii Türkiye’ye de geldi. İstanbul’da da G noktasını genişletmek isteyenler doktorların kapılarını çalıyor.

Alman jinekolog Dr. Ernest Grafenberg, cinsel ilişki sırasında, kadının cinsel organı içindeki bir bölgenin uyarıldığında kabardığını, bu şekilde kadının cinsel ilişkiden aldığı zevkin de arttığını 1950 yılında keşfetti. Daha sonra yapılan araştırmalardan bazıları da Graenberg’i haklı çıkarttı. Kadınların birçoğu bu noktadan uyarıldıklarında cinsel ilişkiden daha fazla zevk aldıklarını belirtti.
G noktası aşısını uygulayan Estetik ve Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Oytun İdil de aşıyı şöyle anlatıyor: “İnsan vücudunun tüm dokularında bulunan maddelerden üretilen ve aşıda kullanılan dolgu maddesi, 4-6 ay arasında vücut tarafından eritiyor. 6 ay sonra yeniden aşı yaptırmak gerekiyor. Bu uygulamayı yaptığım kadınlar orgazmın, klitoral orgazmdan çok daha farklı ve daha yoğun olduğunu ifade ettiler. Çünkü iyi ve kaliteli bir orgazmın arkasında anlayış, sabır ve uyum kadar G noktasının uyarılması da yatıyor. Birkaç santim büyüklüğündeki G noktası alanının genişlemesi ile cinsel ilişki daha da zevkli hale geliyor.”

SAGLIKBİLGİSİ.ORG

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top