0

Blog şablonumuzda HTML'yi düzenlerken (kod eklerken veya silerken) şablon üzerinde aradığımız kelime ya da cümleyi bulmamız çok önemlidir.


Şablon üzerinde doğru yeri bulamadığımız takdirde gerekli değişikliği yapmamız mümkün değildir. İstediğimiz değişiklikleri yapabilmemiz için windows kısayol tuşlarından Ctrl ve F tuşlarını kullanırız. Bu sayede aradığımız sözcük ya da söz dizisini bulabiliriz.

Klavye üzerinde bulunan Ctrl ve F tuşlarının üzerine aynı anda basılırsa bulunduğunuz sayfaya arama kutucu açar. Eğer o sırada Mozilla Firefox ile çalışıyorsanız sayfanın altında, Microsoft Internet Explorer'da çalışıyorsanız sayfanın üzerine bul adlı kutucuk açar. Sizde bu açılan kutucuk üzerinde bulunan boşluk içerisine aradığınız sözcük ya da söz dizisini yazarak aratabilirsiniz. Bu arama kutucuğu üzerinde çeşitli seçenekler aramayı kolaylaştırmak için konulmuştur. Sonrakini bul, öncekini bul gibi seçenekler. Ne güzel değil mi?
 firikblog.blogspot.com

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top