0


Medeni durumları hiç fark etmiyor, tüm erkekler yatakta bir takım şeyler istiyor. İşte size erkeklerin yatakta istedikleri ve cinsel mutlulukları Bekar erkekler: Dikkatini detaylara vermek.



Birbirinizde yeni ve farklı olan ne var?
Her erkek hassas noktalarına dokunulmasından hoşlanır.
Evli erkekler: Tartışmaksızın, istemek zorunda kalmadan seks yapmak. Eğer sekste harareti artıracaksa hafif bir tartışma yapılabilir. Oral seks, gerçekten isterler..
Bekar erkekler: … daha fazla, lütfen. Genç erkekler oral seksin normal seksten daha fazla talep gördüğünü, kadınların zaman zaman denemesini öneriyor.
Evli erkekler: İlk defa deniyorsanız gerçekten coşku verici olduğunu düşüneceksiniz. Geçmişi düşün, geçmişi düşün, evet işte bunun gibi.. Lütfen giy..
Bekar erkekler: …sabahlık yerine benim iş gömleğimi giyebilirsin. Daha sonra çıkardığında tüm gün sen kokacağım.
Evli erkekler: Hello Kitty pijamalardan, eski kıyafetlerden daha yeni şeyler giyebilirsin. Böyle olursa onları üstünden çıkartacağıma söz veriyorum.
Yatakta kontrolü ele almak..
Bekar erkekler: …talimatname. Ne işe yarıyor ne işe yaramıyor bilmek için kendinize rehber edinin. Çizmek mi istiyorsunuz çok daha iyi. Eğer iyi yaptığımı duyarsam gelecek sefere daha fazla yaparım emektir.
Evli erkekler: sürpriz bir senaryo. Sınırların ötesinde bir seks yapmak.. Bir fantazi seçin. Asla duymadığım ve anlatmadığım bir fantazi.

Nerede seks yapmak ister ?
Bekar erkekler: Ofisinde. Çünkü her zaman ofiste seks yapmaya hazırım.
Evli erkekler: Özellikle bilet aldığımız, para verip girdiğimiz diğer yerlerden başka bulaşık yıkarken, kahvaltıdan önce mutfakta seks hoş olabilir.
orkidemce.com

Fahri Dr. Fahrettin diyorki: Tabiiki bunlar kesin kanıtlar değildir, birer varsayımdır bana göre. Siz yinede bildiğiniz gibi içinizden geldiğiniz gibi yapın.


Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top