0


Daha önce Che Guevara için konuşan Nagehan Alçı bu kez de hedef olarak Atatürk'ü seçti: "Atatürk savaşı kazandı başarılı oldu ancak bir diktatördü"

NAGEHAN ALÇI BU KEZ ATATÜRK'Ü HEDEF ALDI!
video için tıklayın


CNN TÜRK’te yayınlanan ’Dört Bir Taraf’ programına Nagehan Alçı’nın Atatürk’le ilgili sözleri damga vurdu. Alçı, ’Atatürk savaşı kazandı başarılı oldu ancak bir diktatördü’ dedi. Alçı’nın bu sözleri izleyicilerden büyük tepki çekerken Altan Öymen ve Enver Aysever de itiraz etti. Canlı yayında yaşanan tartışmanın uzaması üzerine Nagehan Alçı, "Atatürk’ü eleştirmek suç sayılıyor bu tartışmaya perşembe günü devam ederiz" diyerek tartışmayı kapattı.

Büyük tepki var

Alçı'nın sözlerinin yayılmasından sonra sosyal medyada olay oldu. Yorumlarda Atatürk hakkında diktatör denmesi tepkiyle karşılandı.

Daha önce de Che Guevara’yı hedef almıştı

Akşam yazarı Nagehan Alçı, CNN Türk’teki programında efsane devrimci Che Guevara için "Bu adam bir barbardır, bir yamyamdır. Binlerce insana, muhalifine kendi bizzat hakimlik yaptı, katletti" ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top