0

Korkmayın, tabii ki çıplak gezmeyeceğiz. 2012’in yeni makyaj trendi bu, çıplak makyaj!

 Nasıl oluyor dediğinizi duyar gibiyiz. Çıplak makyaj denmesinin sebebi, duru bir ten, yani hiç makyaj yapmamış gibi makyaj yapmak… İlk başta karışık gelebilir, nasıl olur da makyaj yapıp makyaj yapmamış gibi dolacağız diyebilirsiniz. Hemen konuya açıklık getirelim.

Hızlı, kolay, doğal ve taze görünen çıplak makyajın özelliği teninizin kusursuz gözükmesi, elmacık kemiklerinizin ve kirpiklerinizin ön planda olması ile ortaya çıkıyor. Belirtmeden olmaz; kalın kaşlar bu senenin vazgeçilmezi… Kaşlarınız doğal olarak inceyse, kaş renginizden üç ton daha açık renk bir kalemle boyayarak kaşlarınızı belirginleştirebilirsiniz. Ayrıca bu kalemler sayesinde, kaşlarınıza istediğiniz şekli de verebilirsiniz!

Çıplak makyaj için ihtiyacınız olan, teninize uygun bir fondöten, gözaltlarınızı aydınlatmak için ten renginizin iki ton açığı bir kapatıcı, şeftali tonlarında bir allık ve dudak renginizi kapatmayacak bir lipstick!

Ten renginize uygun bir fondöten bulmak kolay değil, biliyoruz. Ayrıca fondöten, tüm gün yüzünüzde kalacağı için kaliteli bir ürün tercih etmenizi tavsiye ederiz. Unutmayın, cildiniz her şeyden değerli.

Tabii boşuna çıplak makyaj demiyorlar; pembe veya şeftali tonlarındaki allığınızı fırça yardımıyla tam elmacık kemiklerinizin üzerinde gezdirerek doğal bir görünüm kazandırabilirsiniz. Kapatıcınızı gözaltınıza uygulamanın püf noktasını sizlerle paylaşalım. İki ya da üç kat kapatıcı kesinlikle sürmeyin, gözaltı çizgilerinizi belirginleştirmek istemezsiniz, değil mi?

Rimel seçimi de çıplak makyajın vazgeçilmezi. Buğulu gözlerle kışın soğuk havasını ısıtabilirsiniz. İşte bu kadar basit, çıplak oldunuz bile!
 

Tüm gün çalışıyorum bunların hepsini nereden bulacağım diye düşünüyorsanız, Evoria ne güne duruyor! İşte size 2012’in trend güzellik ürünleri…

Milliyet

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top