0

 
Amerika Birleşik Devletleri'nde New York kentine bağlı adalardan Long Island'daki ücra bir plaj yolunda, 2010 Aralık'ından 2011 Nisan ayına kadar çeşitli uzuvları kesilmiş 10 ceset bulunmuştu.

 Başlangıçta polis, 10 cinayet arasında bir ilişki kurma konusunda temkinli hareket ediyordu. Ama şimdi cinayetleri bir seri katilin işlediği ve bu kişinin de büyük olasılıkla yörede yaşayan bir insan olduğu düşünülüyor.

Suffolk emniyet amiri Richard Dormer, "Cesetlerin gömüldüğü yer, öldürülen insanların nitelikleri, kesilmiş uzuvlar ve bütün bunların hepsinin Long Island'da olması yüzünden, cinayetleri bir seri katilin gerçekleştirdiğini düşünüyoruz." dedi.

Sekiz kadın ile kadın giyimli Asyalı bir erkek ve bir bebeğin öldürülmesi olayları, 1996 yılına dek uzanıyor. Cesetlerden beş kadının kimlikleri belirlendi ve seks işçisi oldukları anlaşıldı.

Cesetlerin hepsi de Gilgo plajındaki sahil yolu boyunca gömülü halde bulundu. Cesetlerin bazılarının kimi uzuvlarıysa Lond Island'ın doğusundaki Dire Island'da ortaya çıkarıldı. Esrarengiz cinayetlerin aydınlatılmasına yardımcı olacak bilgileri vereceklere 25 bin dolar para ödülü konması ardından 1200 kişi başvuruda bulundu ama henüz herhangi bir zanlı ortaya çıkarılamadı.

 http://dunya.milliyet.com.tr/oldurup-oldurup-plaja-atmis/dunya/dunyadetay/01.12.2011/1469846/default.htm

 

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top