0
 Mesut Yar ile Burada Laf Çok programında Ebru Cündübeyoğlu'na yöneltilen soru şok etkisi yarattı
CNN Türk ekranlarında yayınlanan Mesut Yar ile Burada Laf Çok programının dünkü konuklarında biri ünlü oyuncu Ebru Cündübeyoğlu'ydu. Cündübeyoğlu'na bir izleyiciden gelen soru tüm stüdyoyu kahkahaya boğdu. İzleyicinin "İyiki vermişim dediği bir şey var mı?" sorusuna yanıt vermek isterken iyice zorlanan Cündübeyoğlu bakın neler yaptı:

Tüm stüdyoyu hahkahaya boğan soru
Ünlü oyuncuya canlı yayında yöneltilen bir soru tüm stüdyoyu kahkahaya boğdu.
CNN Türk ekranlarında yayınlanan Mesut Yar ile Burada Laf Çok programının dünkü konuklarında biri ünlü oyuncu Ebru Cündübeyoğlu'ydu.

Cündübeyoğlu'na bir izleyiciden gelen soru tüm stüdyoyu kahkahaya boğdu. İzleyicinin, "İyi ki vermişim dediğin bir şey var mı?" sorusu üzerine şaşkına dönen Cündübeyoğlu, Mesut Yar ve stüdyodaki konuklar gülme krizine girdi.

Bu ilginç soruya Cündübeyoğlu, "Çok zor bir soru. İyi ki vermişim dediğim eski eşyaları vermek. Tabi insanı çok ferahlatan bir şey. Bilemedim ama şimdi, düşüneceğim bunu" diye cevap verdi.



Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top