41
SPERMİN KADIN İÇİN YARARLARI
Sperm yutmanın hiç bir olumsuz yanı yoktur , hatta cilde yararlı olduğuda ortaya koyulmuştur.
Spermin Kadın vücuduna ve Cildine Faydalı

Partnerinizi mutlu etmek için küçük birkaç ipucu.
Oral seks bir kişinin cinsel organlarıyla diğer kişinin ağzı arasındaki temasla olan ilişkidir. Ağzın ve cinsel organların hassas erojen bölgeler olması ve birbirlerine verdikleri uyarının ve zevkin yoğun olması bu buluşmayı kaçınılmaz yapmaktadır. Erkeklerin tamamına yakını penislerinin emilmesinden ve bu şekilde boşalmaktan hoşlanır. Kadınlarda aynı şekilde cinsel organlarının öpülmesi, yalanması, emilmesinden büyük zevk alır.
Kadında veya erkekte bulaşıcı hastalık varsa oral seks tavsiye edilmez. Oral seks aynı zamanda erkeğin kadın cinsel organlarını yalaması ve emmesi anlamında kullanılır. Kadının özellikle klitorisi öpmeye, yalamaya ve emmeye aşırı derecede duyarlıdır.
Oral seks gebeliğe neden olmaz. Kadın isterse erkeğin spermlerini yutabilir, erkekler bundan inanılmaz psikolojik haz duyar. Sperm yutmakla hamile kalınmaz. Kadınların bir kısmı partnerlerini bu şekilde uyarmaktan ve boşaltmaktan hoşlanır. Kadın, partnerini bu şekilde boşaltabilir veya yeterli uyarı sağladıktan sonra cinsel ilişkinin başka biçimlerine, pozisyonlarına geçebilirler.

Spermin Kadın vücuduna ve Cildine Faydalı Olduğunu Biliyor muydunuz?

Spermin içeriği vitamin deposu 
Orgazm sonrasında ortaya çıkan sıvı yağdan fakir, şekerden zengindir! 1 çay kaşığı ölçeğindeki sıvıda yaklaşık 5 kalori ve 500 milyon civarında sperm bulunur. Bu sıvı; aynı zamanda şeker, su, C vitamini ve protein içerir!

Sperm cilde iyi gelir

SPERMİN CİLDE FAYDALARI
Sperm yani meni canlı hücre olma özelliğinden dolayı cilde çok faydalı olduğu uzmanlar tarafından açıklanıyor. Erkeğin spermi cilt yenileyici bir mucize olarak tanımlanıyor. Peki nasıl kullanmalı? Erkeğin spermi ilişki esnasında kondom( prezervatif) içerisinde biriktirilip cilde sürülür. Hem cilde canlılık verir hemde yaşlanmayı geciktirerek genç kalmanızı sağlar.
Avusturyalı Uzman doktorlar Frank Madeo ve Tobias Eisenberg, spermlerin içinde yer alan spermidin isimli maddenin, bugüne kadar bilindiği üzere sadece hücre gelişimine ek takviye sağlamadığını, bunun yanı sıra hücrelerin yaşlanmasını da geciktirdiğini keşfettiler.
”Nature Cell Biology” adlı tıp dergisinde yayımlanan araştırma sonuçlarına göre, spermidin maddesi, hücre çekirdiğine ulaştığında, burada çekirdeği ”gençliğe programlıyor”.
Graz kentindeki Karl Franzens Üniversitesinde görev yapan Madeo ve Eisenberg’in, 6 ülkede bulunan 11 üniversitedeki 29 bilim adamıyla koordineli olarak yaptıkları araştırmalar sonucunda, insan vücudundaki tüm hücrelerde farklı yoğunlukta bulunan spermidinin, ilerleyen yaşla birlikte azaldığını tespit ettikleri belirtildi.
Üniversitenin internet sayfasında yer alan haberde de, bu araştırmanın sonuçlarının Alzheimer ya da Parkinson gibi yaşlanma nedeniyle meydana gelen hastalıklara karşı mücadelede çok büyük öneme sahip olabileceği ifade edildi.
Özellikle greyfurt, buğday tohumu ve soya fasulyesinde de yoğun şekilde bulunduğu belirtilen spermidinin, sadece spermlerde değil, vücuttaki diğer organlarda da görüldüğü, ancak ilk kez spermlerden ayrıştırıldığı için spermidin adının verildiği kaydedildi.

Spermle ilgili bir haber.
Sperm güzelleşmek için nasıl kullanılır.?

Çılgın Blogger Güzelleşmek İçin Yüzüne Sperm Sürüyor!
İngiliz blogger Tracy Kiss, güzelleşmek için yüzüne sperm sürerek en acayip uygulamaya imza attı. Genç kadın, spermleri de bir arkadaşından rica ederek temin ediyormuş.
YouTube'daki sayfasında her gün güzellik önerileri veren 28 yaşındaki İngiliz blogger Tracy Kiss, daha ferah bir cilt için yüzüne her gün sperm sürdüğünü açıkladı ve videoda bunu uygulamalı olarak gösterdi.

HER GÜN KARGOYLA ALIYOR

"İnsanlar bu konuda çok endişeli ancak doğal ve sağlıklı bir bakım" diyen genç kadın, bir arkadaşından rica ettiği spermleri her gün kargoyla alıyor ve yüzüne düzenli olarak sürüyor.

20 DAKİKA YÜZÜNDE TUTUYOR

İçinde hiç kimyasal olmadğını söyleyen Kiss, bunun çok ferahlatıcı bir uygulama olduğunu da belirtti. 20 dakika yüzünde tuttuktan sonra yüzünü yıkayan Tracy, bunun uzmanlar tarafından onaylanmış bir bakım olduğunu iddia etti.
kaynak: haberler.com
Spermle Saç Bakımı
Saçlarınızın daha bakımlı ve canlı görünmesi için boğa spermi ile bakım yaptırmayı düşündünüz mü?
İngiltere'de bir saç bakım merkezi, boğa sperminden saç bakımı yapmaya başladı. 45 dakika süren sperm seansının bedeli 55 Sterlin (Yaklaşık 150 YTL). Başkent Londra'nın Knightsbridge bölgesindeki Hari's güzellik merkezinde Cheshire'da çiftliklerde yetiştirilen Aberdeen Angus türü boğalarının spermleri kullanılıyor. Saçların köklerine iyice yedirilen spermin yüksek derecede protein ihtiva ettiği belirtildi. Sperm saç diplerine ve saçlara sürüldükten sonra masajla iyice yediriliyor ve ardından şampuanla yıkanıyor. Daha sonra saçlar buhar banyosuna alınıp kurutuluyor. Boğa spermi kullanılmadan önce içindeki proteinlerin ölmemesi için donduruluyor ve kokmuyor.


Spermin bir başka faydası daha bulundu!
Bilim adamları sperm kök hücrelerinden insülin üreten hücreler üretmeyi başardı. Bu tekniğin günün birinde tip 1 diyabeti tedavi etmede kullanılabileceği belirtildi.

Diyabet pankreasta bulunan insülin üreten hücrelerin hasar görmesi nedeniyle ortaya çıkıyor ve kandaki şekeri düzenleyen hormonun yeterli miktarda üretilememesine neden oluyor. Diyabet her yaşta görülebiliyor ancak genellikle 40 yaş öncesinde ve özellikle çocuklarda ortaya çıkıyor. Diyabetli hastaların %5-15’lik bir kısmında tip 1 diyabet vardır ve günlük insülin iğneleriyle tedavi edilebilmektedir.

Milliyet'te yapılan son araştırmada Washington DC Georgetown Üniversitesi Tıp Merkezi’nden Doç. Dr. G. Ian Gallicano, insan sperm hücresinin öncül hallerini insülin üreten ve normalde pankreasta bulunan hücrelere dönüştürmeyi başardı. Bu hücreleri farelere enjekte ettiğinde hücrelerin kandaki şekeri düzenleyebildiği gördü.

Ekibinin çalışmasını Philadelphia’da düzenlenen American Society of Cell Biology yıllık toplantısında sunan Gallicano; “ Hiçbir kök hücre modeli henüz insanlardaki diyabeti tedavi edecek düzeyde değildir. Ancak bu hücrelerin yapmak istediğimizi gerçekleştirme ihtimali yüksektir ve geliştirilmeleri gerekmektedir,” dedi.

Gallicano ve ekibi insan sperm kök hücrelerini organ bağışlayanların testislerinden elde etti.

Eğer bu teknik farelerde olduğu gibi insanlarda da uygulanabilir ve başarı gösterirse, kişinin kendi dokularından elde edilen hücreler hastalığının tedavisinde kullanılabilecek demektir.

Bir grup bilim adamı, bu hücrelerin ölü bağışçılardan temin edilmesini önermiştir. Ancak bu aşamada hastanın vücudunun hücreleri reddetme ihtimali söz konusudur.

Penis ve sperm hakkında ilginç bilgiler
Bereket tanrısı heykeli
 Antik Yunan'da anormal büyüklükteki penis heykelleriyle geçit törenleri yapılırdı.
Yumurta ile spermin birleşebilme süresi 24 saatten bile azdır. Eğer böyle bir birleşme olmazsa, yumurta ölür ve çözülür. Çoğunlukla birkaç sperm hücresi aynı zamanda yaklaşır yumurtaya. Bununla birlikte yumurtanın içine ancak onlardan bir tanesi girer, çünkü yumurtaya ilk spermin girişiyle birlikte yumurtanın dış katında oluşan kimyasal bir değişiklik, başka sperm hücrelerinin içeri girmesini engeller.
Spermin çekirdeğine gelen 23 kromozom, yumurtanın çekirdeğinden gelen öbür 23 kromozomla birleşince döllenme süreci tamamlanmış olur. Böylece döllenme sonucunda 46 kromozom taşıyan yeni bir hücre oluşur. Doğrudan doğruya döllenme sonucu oluşan ve kadınla erkeğin kalıtsal özelliğini taşıyan bu yeni hücreye zigot adı verilir.
Faslı kadınlar spermi krem gibi avuç içlerine sürmeyi sevdiklerini, batı Avrupalı kadınlarınsa saçlarını boyarken kullandıklarını biliyormuydunuz?
Gergedan boynuzu ve kaplan penisi tamamen illegal olmasına rağmen, enerji ihtiyacı olanların hala tüketmeye devam ettikleri afrodizyaklardır. Yüzyıllardır insanlar, vahşi hayvanların cinsel güçlerine sahip olmak için onları yemektedirler. İktidarsızlık sorunu olan erkekler için ideal yiyecekler.

Asya’nın güney ülkelerinde tüketilen bu çorbada soğan, havuç, et suyu, boğanın testisleri ve penisi bulunuyor.
Çinde köpek penisinden yapılan yemekler oldukça meşhur
 İran'da penis mezarlığı
İran'ın kuzeydoğusundaki Günbed-i Kavus'a 63 kilometre mesafedeki mezarlıkta 600'den fazla bu tür mezar taşı bulunuyor. Uzun geçmişine rağmen, mezarlık on yıldan az bir süre önce ulusal miras olarak kabul edildi.
 İran'da mezar taşlarının penis şeklinde olduğu eski bir mezarlık özellikle gençlerin büyük ilgisini çekiyor.
Tarihi Halid Nabi mezarlığındaki mezar taşları erkek cinsel organları şeklinde yapılmış.
Yüzlerce yıllık mezarlık, ülkenin turistik açıdan en yeni cazibe merkezlerinden biri haline gelmiş durumda.

Ünlü seksolog Havelock Ellis, Avustralya Aborjinlerinde ölmekte olan kabile üyelerinin ağzına sperm akıtıldığını kaydediyor.
Manicheizm gibi bazı sıra dışı Hıristiyan mezheplerinde ayin sırasında üzerine sperm serpilmiş ekmek kullanılıyor.
 
Sperm 17. yüzyılda büyücülükten koruyor ve etkili bir afrodizyak.
Anne sütü gibi, yenilenler sperme geçiyor.
Moby Dick’i okumuş olanların aşina olduğu esmeramber, balina spermidir. Birçok parfümün yapımında da kullanılan bu afrodizyak, nispeten pahalı bir üründür. 18. ve 19. yüzyıllarda balina yağının kullanımın yaygınlaşmasıyla birlikte, balina ürünleri de fiyat olarak artış gösterdi. Bazıları esmeramberin afrodizyak etkisi olmadığını söylese de, özellikle Arap kültüründe çok sıklıkla kullanılan cinsel güç arttırıcılardan biridir.
 Eski Türklerde
Hicrî 308 (920-921 m.)yıllarında yazılmış ibn fazlan (ibn fadlan) seyhatnamesinde eski Türk yurtlarından geçerken Başkırt' larda gördükleri " Her biri bir ağaç parçasını zeker (erkeklik uzvu) şeklin­de yontup üzerine asar. Bir yolculuğa çıkacak veya bir düş­manla karşılaşacak olursa onu öper ve önünde secde eder. «Ey rabbim! Benim için şöyle şöyle yap.» der. Tercümana, «İçle­rinden birine sor. Bu konudaki delilleri nedir? Niçin onu (tenâ- sül uzvunu) yaratan tanıyorlar?» dedim. Sorulan kimse ceva­ben, «Zira, ben onun benzerinden çıktım. Ondan başka beni ya­ratan bir şey tanımıyorum.» dedi."
Eski Yunan ve Roma
Yunanistan'da olduğu gibi, Roma'da da dinsel inançlar temelde bir tarım toplumunun değerlerini yansıtıyordu.
Tarlalar ve bahçelerin bereket Tanrısı Priapus'un sertleşmiş durumdaki görkemli penisini gösteren yontularıy-la korunması da savsaklanmıyordu. Erkek cinsel organlarını simgeleyen sanat eserleri de şölenlerde taşınıyor, iyi şanslar getirsin diye bir güzel süsleniyorlardı.
Eski İsrail
İsraillilerin çoğalmaya karşı bu Tanrısal ilgileri, erkek üreme organını saf ve hemen hemen kutsanmış bir varlık düzeyinde değerlendirmelerine yol açtı. Örneğin İbrahim, oğlu İshak'a uygun bir eş aramak için hizmetkârını görevlendirdiği zaman, ondan dinsel bir yemin istediğinde, hizmetkârın, elini İbrahim'in uyluğuna koyarak, oğlu İshak'ın hiçbir zaman Musevi olmayan biriyle evlenmesine yol açmayacağı üzerine yemin etmesi oldukça dikkat çekicidir. (Buna benzer bir uygulama Eski Roma'da da görüldü. Burada yemin edilirken, yemin eden, elini öbürünün yumurtalarına değdiriyordu.)
«Testide» sözcüğü, Latince «tanık» anlamına gelen «testis»in küçültücü bir biçimiydi. Bu sözcük, İngilizcede «testify», yani şahadet etmek, tanıklık etmek eyleminin kökünü oluşturuyordu. Öte yandan, seks organları belli bir koruma altına da alınıyordu.
Bir kadın kocasıyla kavga eden bir adamın yumurtalarını ya da penisini sıkıp kocasına yardım ederse, kadının eli kesilirdi (Deuteronomy 25: 11-22).
Kutsal Kitap'tan alınan çeşitli parçalar, İsraillilerin de cinsel zevklerine ne denli düşkün olduklarını gösteriyor. Buna dayanarak seksin, İsrailliler için sağlıklı yaşamın bir parçası ve seksten hoşlanmanın bir fazilet olduğu söylenebilir. Bu bakışa göre, yeni evli çiftler büyük bir balayı yapma hakkı kazanmış oluyordu: «Yeni evlenen bir adam askere alınmaz ya da herhangi bir iş verilmez, karısıyla mutlu olmak için evinde gönlünce bir yıl geçirir . (Deuteronomy 24:5).
Hinduizm
Kamasutra (İ.Ö. II. yüzyılda yazıldı), cinsel ilişkiyi ruhsal zenginleşmenin bir aracı olarak ele alır. Bu tutumuyla Kamasutra, Hindu kültürünün meşru bir ifadesini yansıtmış olur. Zamanla bu kültür, poligami ve tapınaklarda «kutsal fahişeliği» de içermiştir. Lingam'a saygı anlamında erkek uzvuna tapınma, penisin sanatsal temsili, bugüne değin uzanan geleneklerdendir.

Japonyada insanlar doğanın başlangıcı olarak gördükleri penise tapıyorlar, bunlarda her yıl düzenledikleri penis festivalinden görüntüler.




Etiketler: sperm yutmak, meni yutmak, tohum yutmak, spermin faydaları, meni yutmak zararlımı, sperm yutmak zararlımı, sperm yutmak faydalımı, sperm yutmanın faydaları, sperm yutmanın zararları erkek dölü yutma meni içmek erkeğin dölünü içme

Yorum Gönder Blogger

  1. This post will help the internet people for creating new webpage
    or even a weblog from start to end.
    Also see my page :: free online casino slots

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. slm ben Batuhan 05318801471zevk fantazi ve heyecan seven reel sex ile gerçek mutlulugu tatmak isteyen arzulu istekli ateşli mutsuz bayanlar kapali dullar arayabilir her türlü fanteziye varım Watsap carı sms

      Sil
    2. MEHMET BEN 05374667155 SLM BAYANLAR OYLEKI INSAN BAZEN BIR DOST YADA BIR PATNERE IHTIYAC DUYAR HOS BIR SES BIR TEBESUM ARAR VEYA DELICE SEVISMEK ISTER SICAK BIR DONUNUSA IHTIYAC DUYAR ISTE YADA BIR GULUS KENDINE GETIRIR INSANI ASLA PISMAN OLMAYACAGINIZ CEKINMEDEN ARAYABILECEGINIZ BIRIYIM GAYLAR ARAMASIN LUTFEN

      Sil
  2. resmen sacmaliktan baska birsey degil sadece erkekleri yukseltmek ve kadinlar ustun tutmak icin yapilan zirvalardan baska birsey degil...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne alakası var yazdıklarının anlamadım

      Sil
    2. adamlar mis gibi bilgi paylaşıyo ne diye art niyet arıyosun

      Sil
    3. feminist zırvası.

      Sil
  3. =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. ben sprermleri yüzüme sürüyorum ve yaşımdan eser yok 2 senedir ayda ıkı defa yapıyorum ve yüzümdeki siyah noktalar ve gözenekleri kapatan bakterileride temizliyor şuan 28 yasındayım ve görenler beni 21 22 yasındamısın dıyorlar bence dikkate alın yazılan bilgiler doğrudur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. test edilmiş onaylanmış (o) :>) (h) sağlığa faydalı olduğu açıklanmış tebrik edirim demekki bu kadar bilim adamı boşuna söylememiş

      Sil
    3. Alin iste sacmalik diyenlere en guzel cevap;)

      Sil
    4. benimkinide sürsene yüzüne

      Sil
  6. :>) :>) :>) :>) :>) :>) :>) :>) :>) :>)

    YanıtlaSil
  7. adsız 21.35 pislikten asla fayda gelmez.Mastürbasyon vücuttaki glikoz ve protein dengesini tamamı ile bozarak sisteme hasar veriyor.vücudun su.protein,vitamin ,enerji,glikoz dengesini altüst ederek vücudu kurutur cildi bozar zamanından önce yaşlandırır.daha 28 sin.28 zaten çok genç bir yaştır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Spermin içeriği vitamin deposu
      Orgazm sonrasında ortaya çıkan sıvı yağdan fakir, şekerden zengindir! 1 çay kaşığı ölçeğindeki sıvıda yaklaşık 5 kalori ve 500 milyon civarında sperm bulunur. Bu sıvı; aynı zamanda şeker, su, C vitamini ve protein içerir!.. SEN YAZIYI OKUMADAN YORUM YAZMIŞSIN İYİ BAK YUKARDA NELER YAZIYOR........... (c)

      Sil
  8. Spermi nerden bulup sürüyosun merak ediyorum kim veriyo sana o spermleri yaa:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nereden geldiyini bilmiyorsanmiiii ;p

      Sil
    2. Neden naz yapalim nasilsa bizde bol

      Sil
  9. cok iyi spermde faydali imis

    YanıtlaSil
  10. bundan sonra erkekler naz yapar (h) :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Niye naz yapsinlar yaa kökü bizde nasilsa;)

      Sil
  11. kocaeli gebze den bayan ev arkadaşı arıyorum 05385114773

    YanıtlaSil
  12. Beni arayın 05395234381

    YanıtlaSil
  13. Beni bayanlar arasın 05395234381

    YanıtlaSil
  14. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  15. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  16. http://ecabagcilarservisi.com/ çok ilginç inceleme

    YanıtlaSil
  17. TÖBE TÖBE Bİ YAŞIMA DAHA GİRDİM :D :D :D :D

    YanıtlaSil
  18. SEKS HİKAYESİ
    http://sexanilarimiz.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  19. SEKS HİKAYESİ
    http://sexanilarimiz.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  20. MERHABA BEN MARAZ SOYDAN BENİM İÇİN ÇİRKİN BAYAN YOKTUR İLGSİZ MUTSUZ BAYAN VARDIR .)( İLGİ VE MUTLUĞU HAKEDİYORUM DİYEN BAYANLAR ( NOT: BEN KENDİMİ KADINLARA ADAMIŞIM SANALCI ABAZA TEL DE İLİŞKİ YAŞAMAK İSTEYEN KADINLAR UZAK DURSUN DÜRÜST BAYANLARI SEVERİM ADECE CİDDİ BAYANLAR ( MERHABA TÜM BAYANLAR BEN MARAZ SOYDAN YAŞIM 34 GİZLİK BENİM İÇİN ŞART YAŞADIĞIM İLİŞKİLERİM 1 SATLİK 1 GÜNLÜK 5 GÜNLÜK BİR AY 1 YIL VE ÖMÜR BOYU BEN VARIMDİYEN ( 25 ) İLE (55) YAŞ ARASI BAYANLAR (İLGİSİZ EVİNİ UNUTAN EVE İÇKİLİ GELEN SİZE GÜZEL SÖZLER SÖYLEMEYEN KADINLIĞINIZI SİZE HİSETİRMEYEN KOCASINDAN İLGİ GÖRMEYEN BAYANLAR) HER TÜRLÜ İLGİYİSEVGİYİ MUTLULUĞU YAŞAMAK İÇİN MUTSUZ,EVDE YANLIZ KALAN KOCASI ŞEHİR VE YA YURT DIŞINDA OLAN EVLİ VE AÇIK TÜRBANLI HANIMLAR SİZ NE İSTERSENİZ ÖYLE OLACAK EVLİLİĞİNİZ HİÇ BİR ŞEKİLDE ETKİLENMİYECEK MÜSAİT OLDUĞUNUZ ZAMAN ARARSINIZ ARAMADIĞIN ZAMAN ARIYIP RAHATSIZ ETMEM HERŞEY GİZLİ KALACAK) (ERKEĞE HASRET DUL AÇIK) VE YA (TÜRBANLI HANIMLAR) CANI İSTEYİPTE HAMİLE OLDUĞUNUZ İÇİN YANINIZA YAKINLAŞMAYAN YANLIZ KALAN HAMİLE BAYANLAR ( GSM:0506 163 47 72 ÖZEL NUMARAYA AÇIK) MUTSUZ BAYANLARI MUTLU EDERİM HER KONUDA OKUYAN VE ARAYAN ARAMAYAN BAYANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA .BEN MARAZ SOYDAN. ÖZELİN ÖZELİM SIR RIN SIR RIMDIR ÖLENE DEK SADECE CİDDİ BAYANLAR (NOT:ERKEKLER ARAMASIN SAKIN) GSM0:506 163 47 72 ÖZEL NUMARAYA AÇIK GİZLİLİĞE ÖNEM VEREN HANIMLAR (İSTEMEYEN BAYAN VARSA ARAMAYA BİLİR SAYGI DUYARIM.

    YanıtlaSil
  21. Agen Judi - SBOBET - Agen Judi Online - Agen Bola - Agen ASIA77 - 988betlink
    Agen Judi Online
    Agen Bola Online
    Agen Bola Terbaik
    Agen Judi Bola
    Agen Judi Kasino
    http://artikelterbaikk.blogspot.com/2017/11/seusai-resmikan-tol-becakayu-jokowi.html
    http://artikelterbaikk.blogspot.com/2017/11/dibentak-ojek-pangkalan-sandi-bilang.html
    http://fansterupdatearsenalindonesia.blogspot.com/2017/11/wenger-yakin-sanchez-akan-total-lawan.html
    http://fansterupdatearsenalindonesia.blogspot.com/2017/11/prediksi-manchester-city-vs-arsenal-5.html

    YanıtlaSil
  22. Mrhb ben turan kayseriden 175 boyundayim 35 yas 70 kilodayim karsi tarafi daima anlayan biriyimdir kendime her konuda her bakimdan oldukca guveniyorum oncelikle arkadasliktaki amac her ne olursa olsun yalansız dürüst samimi olsun hassasiyetlerinizi kesinlikle anlayan biriyimdir her turlu arkadasligada acik biriyim acik soxlu ne istedigini bilen ozgur kayseri nevsehir civari bir bayanla tanismak gorusmek isterim güven karşı taraf için her ne kadar onemliyse benim icinde bir o kadar önemlidir 05523367078

    YanıtlaSil

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top