2
Anlatamazsın günlerce, aylarca, yıllarca anlatırsın anlatamazsın. Onu ne kadar çok sevdiğini söylersin, oda söyler birgün bakmışsınki gitmiştir. 
Her giden gibi onunda bahenesi vardır.
Gitme desende gidecektir kafaya koymuştur. Gözlerindeki yaştan anlamaz, anlamaz yüzündeki o halden, anlamaz ses tonundaki kırıklığı. Birde utanmadan sen inanmasanda ben seni çok seviyorum der. Gideceğe çare yoktur, anlamaz gönül, aşık adamın gözü görmez, kulakları onun sesinden başka bişey duymaz.
Aşkın başında o kos koca dağ gibi adam sevgilinin gitmesiyle erimiş erimiş küçülmüştür.
Anlamsız gelir artık ona bütün söylenenler anlamsız gelir gördükleri bakar ama görmez çünkü gözler sevgiliyi arar. Sevgili çoktan gitmiştir aslında belki gelir diye aralık bırakır kalbindeki kapıyı ve kapı hep aralık kalır.




Konuşur içinden onunla o varmış gibi dertleşir, ben senin için yanarken sen gittin? Cevap gelmez kendisi bile cevap veremez gözleri dolar, süzülür yaşlar yanaklarından kimse görmesin diye çaktırmadan siler. Gözlerindeki yaşı sildin ya kalbindeki yaşı nasıl sileceksin? Silinmiyecek, şarkılarda türkülerde hep kanıyacak. 



İlgili Aramalar:

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top