1
 Yolda giderken doğurdu arkasına bile bakmadan gitti!. Güvenlik kamaralarının kaydettiği görüntü akılları durdurdu. Böyle vicdansızlık, böyle insafsızlık böyle anne olurmu dedirtti. Bu görüntüleri izleyen yabancı haber ajansları acaba neler düşünür? Rezilliğin son sınırı ....



Bebeği yürürken doğurdu, bırakıp gitti

Yol kenarında doğurulduğu iddia edilen bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.
İstanbul’un Bağcılar ilçesinde yol kenarında doğurulduğu iddia edilen bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Göbek bağı bağlı bir şekilde hastaneye gelen bebeğin, yürürken doğurulmuş olabileceği belirtildi.


Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Yalçınkaya, kaldırımda doğurulduğu öne sürülen bebekle ilgili açıklama yaptı.

Yalçınkaya, ''Bebek, önceki gece yarısı hastanemize 112 Acil Servis aracıyla geldi. Bebek, genel durumu, rutin tetkikleri yapılması amacıyla çocuk servisine yatırıldı. Rutin tetkiklerinde sağlık durumu şuan iyi gözüküyor. Tetkiklerimiz devam ediyor" diye konuştu.

Yalçınkaya, bebeğin enfeksiyon riskiyle ilgili bir soru üzerine şöyle konuştu: ''Tabii ki her bebek enfeksiyon riski taşıyabilir. Tetkikleri devam ediyor. Bebeğe gerekli tedaviler uygulanıyor. Bebeğin sağlık durumunda dikkat çekici bir kötülük yok. Kafasında sağ tarafında bir şişlik vardı. Belki düşmenin etkisiyle, ancak premier ultrasonunda herhangi bir sorunla karşılaşılmadı."

Gönüllü annelerin bebeği emzirdiğini ifade eden Yalçınkaya, “Burada bebeğe bakan arkadaşlarımız ismini Ecem Ahu koymuşlar. Bebeğe kendi bebekleri gibi bakıyorlar. Bebek anne sütü istiyor. Biberondan hoşlanmıyor. Burada bebeği emziren gönüllü anneler var. Biliyorsunuz, halkımız böyle vakalarda her zaman çok yardım sever oluyorlar'' dedi.

Yalçınkaya, bebeğin anne ve babasıyla ile ilgili adli sürecin devam ettiğini belirterek, Sosyal Hizmetler Kurumu'nun da bebeğin sosyal hizmetleriyle ilgili çalışmalarını sürdürüldüğünü sözlerine ekledi.

YÜRÜRKEN Mİ DOĞURDU?
Hastanede görev yapan jinekolog Dr. Mustafa Öner Karacaoğlu da “Tıp literatüründen, çok hızlı sürebilen, 5-10 dakika içerisinde bile annelerin hızla doğum yapabildiğini biliyoruz. Dolayısıyla, acaba bu kızcağız yürürken hızlı bir doğum mu gerçekleştirdi yoksa bebek daha önceden doğmuştu da bir yere bırakma eylemi mi var, bunu anlamak çok mümkün değil'' diye konuştu.

Çok hızlı doğumun da olabileceğini ifade eden Karacaoğlu, ''Görüntülere dayanarak karar vermek mümkün değil. Ama her ikisi de mümkün. Belki aile daha önce doğumu yaptı. Yürürken bebeği bırakmış da olabilir ya da çok nadir de olsa bebeğimiz çok hızlı bir doğum sonrası yere düşmüş olabilir'' dedi.

Bebeğin hastaneye göbek bağı bağlı şekilde getirildiğini kaydeden Karacaoğlu, şunları söyledi: ''Eğer bebek, polisler tarafından bulunduğu sırada göbek bağı bağlı değilse, göbek bağını polisler bağladıysa, doğum orada gerçekleşmiş olabilir. Ancak polisler bebeği bulduğunda veya bebeği ilk görenler bulduğunda göbek bağı önceden bağlanmış ise o zaman doğum da önceden gerçekleşmiş, bebek taşınıyordur. Göbek bağı uzun süre bağlanmadan bekletilseydi bebeği kan kaybından kaybedebilirdik.”

http://haber5.com/guncel/bebegi-yururken-dogurdu-birakip-gitti
AA

Yolda doğuma 3 baba adayı

İstanbul Bağcılar'da gece vakti sokakta doğum yapıp bebeği kaldırıma atan genç anne ve ebeveynlerine ilişkin sır perdesi aralanıyor.
Yolda doğuma 3 baba adayı
İstanbul Bağcılar'da kaldırımda yürürken doğum yaptıktan sonra bebeği bırakıp giden kız ile anne ve babası bulundu. 16 yaşındaki N.A. ile anne ve babası, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldılar.

Bağcılar'da kaldırım üzerinde doğum yaptıktan sonra bebeği bırakıp kaçan 16 yaşındaki N.A. ile annesi F.A., babası Ö.A. gözaltına alındı. N.A. ile anne ve babası emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Mahmutbey Mahallesi, Devekaldırımı Caddesi üzerinde geçen Salı saat 00.35 sıralarında hamile olduğunu söyleyen N.A. (16), babası Ö.A. ve annesi F.A., tarafından evlerine yakın olan bir polikliniğe götürülüyordu. Yolda sancıları artan N.A., kaldırım üzerinde ayaktayken bebeğini doğurdu.

Anne F.A, baba Ö.A, ve N.A. daha sonra arkalarını dönerek evlerine geri gitti. Evde kanlı giysilerini çıkartan N.A., komşularının aracı ile ailesi tarafından Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaldırım üzerinde bir vatandaş tarafından bulunan bebek, polisin yardımıyla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Sağlıklı olduğu belirlenen kız bebek, hastaneden taburcu edildikten sonra çocuk esirgeme kurumuna teslim edilecek. Konuyla ilgili çalışma başlatan Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne bağlı polisler N.A., babası Ö.A., annesi F.A'yı gözaltına aldı.

Emniyette yapılan sorgulamada N.A'nın 1,5 yıldır arkadaşlık ettiği M.A'yla 2011 yılının Ağustos ayında ilişkiye girdiğini söylediği öğrenildi. M.A'nın aranması sürüyor. N.A'nın ifadesinde iki erkeğin daha ismini verdiği ileri sürüldü. Bu kişilerden birinin hapiste, diğerinin askerde olduğu belirtildi.

Emniyette işlemleri tamamlanan N.A. ile annesi F.A., babası Ö.A. emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.
http://www.khaber.com.tr/haber/guncel/iste-sokakta-dogumun-kahramanlari-4861.html
İlgili Aramalar:

Yorum Gönder Blogger

  1. MEMLEKETİN ÇİVİSİ ÇIKTI. HADİ YAPTIN OLDU BİR HATA BEBEĞİN SUÇU NE YAZIKLAR OLSUN :((

    YanıtlaSil

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top