0
En çılgın 3 Tekerlekli bisiklet modelleri, uzay çağının bisikletleri. Tasarım harikası 3 tekerlekli bisikletler görenleri hayretler içinde bırakıyor. Yok artık dedirten en uçuk modeller. Oyuncak değil tamamen gerçek. Bunlar bisikletmi uzay gemisimi deyeceksiniz.


Eko Faktörü: İnsan Gücüyle Çalışan üç tekerlekli banliyö bisiklet.
 gyro sensörler Alexander ve Inga Peterson, bu üç tekerlekli banliyö, tarafından tasarlanan "Valetudo," Rio De Janerio, Brezilya gibi, ağır yağış bilinen şehirler için yapılmıştır.


Bisiklet geri dönüştürülmüş plastik malzemeden üretilmiş olan bir tek-parçalı bir çerçevesi vardır. Tasarımı da standart bisiklet bileşenleri kullanır, bu yüzden bir şey içine yanlış giderse bir uzmana gerek yoktur. Biz bisiklet bulunan en iyi özelliği, rahat bir yolculuk vaat ediyor sadece ön tekerlek, bir süspansiyon sistemi entegrasyonu, ama aynı zamanda çok daha iyi bir dönüş yarıçapı sağlar. Burada tekerlekler sadece çekme ve gidon yan iterek dönüm sağlar negatif kamber açısı var.
Bu bisikletle ilgili geniş bilgi için: http://www.ecofriend.com/eco-bikes-valetudo-a-three-wheeled-commuter-bike-made-from-recycled-plastic.html#

 Bir Triker ile bisiklet Enjoy, Üç tekerlekli tricycle, Yüksek kalite ve test edilmiş direksiyon swing mekanizması ile Döngüsü, Hafif çelik kaplama çerçeve, 12-inç sürücü tekerleği, Pnömatik lastikler
Zincir ile işletme, Gümüş renk seçeneği mevcuttur, Yük taşıma kapasite Maksimum Kilo 175
Bu bisikletle ilgili geniş bilgi için: http://www.overstock.com/Sports-Toys/Triker-Three-Wheel-Bike/2462134/product.html



 Bu 3 tekerlekli bisikletle ilgili geniş bilgi için: http://www.tandem-bicycle-central.com/three-wheel-bicycle.html
 Hefty Hauler en popüler endüstriyel üç tekerlekli bisikletlerden bir tanesidir. Hefty Hauler  koltuklar daha geniş ve ekstra kapasite için arka destek barı vardır deluxe koltuk vardır. Hefty Hauler hayal edebileceğiniz hemen her şey taşımak için ekstra geniş arka platformuna sahiptir.

Ölçüler:
Uzunluk: 79 "
Yükseklik: 45 "
Genişlik: 33.5 "

Özellikler:
Kolay montaj / basit inşaat 1 1/2 "11 ayar kare çelik boru kaplama jantlar . Geniş konforlu ayarlanabilir koltuk. Büyük dönüş yarıçapı Taşıma Yük: Maksimum yük: 500 .. Düşük vites seyir için Yüksek dişli Ağır zincir korumasıAyarlanabilir gidon ile veya yüksüz Eşit yük dağılımı. Düşük bakım 

Bu üç tekerlekli bisiklet detayları: http://www.industrialbicycles.com/HeftyHaulerTricycle.htm

Üç Tekerlekli Yatay Bisiklet 16 "- Gümüş Fiyatı: 399Dolar

 "Triton çocuklar ve yetişkinler için heyecan verici . Benzersiz direksiyon mekanizması el göz koordinasyonu geliştirir. Triton , çok az mekanik bakım ister, sadeliği ile çalışmak ve eğlenmek için tasarlanmış! Triton kruvazör çerçevesi bütün aile için rahat bir sürüş yapmak için ayarlanabilir. 
Kumpas el frenleri, yavaşlatılması veya hızlı, sorunsuz ve kolay bir durdurma yapar. Vardır Koltuk yastıklı, şişme lastikler sorunsuz ve rahat bir sürüş sağlar. 




Tricycle bir ağır çelik çerçeve, hava şartlarına dayanıklı naylon bulunmaktadır kova koltuk, paslanmaz Mag jantlar ve ön pedal freni. Bu döngü eylem için tasarlanmış 

 Hava geçirmez naylon kova koltuk,Pasa dayanıklı Skyway Mag jantlar,Ön pedal freni,Ön taşıma kolu
Boyutlar:
Eğlence Döngüsü - Yetişkin
Peel Banana - Ergenler ve Gençler
Mini Peel - Çocuk


Cherry Electric Transportation Design with Carbon-Fiber Plastic Body

Karbon-Fiber Plastik Gövde ile Elektrikli 3 tekerlekli bisiklet Ulaşım İçin Tasarım Harikası

(Cherry) Kiraz  ulaşım kavramının yenilikçi bir yolu. Cherry kirazın doğal şeklinden esinlenerek üretildi. Ön kısmı büyük ve arka kısmı konforlu sürüş için daha hafif ve daha akıllı tahmin sonuçları minimum boyutlar yer almaktadır. Bu araç daha az enerji gereksinimiyle , güçlü performansı üstün, üç tekerlekli denge, motosiklet, ayarlanabilir sürüş keyfi pozisyonu ve özelleştirilebilir parçalar. Bu bakım nedeniyle birkaç basit parça ve sıfır emisyon maliyeti ve plug-in pil kirliliği azaltılmıştır elektrik motoru doğa dostu .


Kiraz gaz ve mola kolunu kullanarak kolay kontrol sunuyor ve park için çok küçük bir yer gerektirir.
Böyle küçük bir pil ve karbon-fiber plastik gövde, bu araç gibi hafif elementler kullanarak ağırlık 40kg veya daha az sadece etrafında ve her yerde kolayca taşınabilir.
Park Sorunu Yok !
(Cherry) Kiraz' ın park sorunu yok çünkü o dik durabiliyor. Üstelik 40 kg kolayca taşınır her yere götürür

Yüksek tork elektrikli motor , üç tekerlekli sürücü ile hafif tasarımı ve güçlü kavrama bir büyük performans. Tasarımcısı gelecekte dünyadaki her kişi için bir ulaşım çözümü olarak bu araç önermiştir.
Designer Tasarımcı: Alican Yılmaz








 Kompakt ve hafif Roadrunner trike kavramı asfalt için dizayn edilmiştir. Bu üç  tekerlekli taşıma kavramı geleneksel iki tekerlekli bisiklet üzerinde denge tutulması ile sorun yaşıyorsanız isteyenler için idealdir. Özellikli rüzgar koruması ve çamur siperliği uygun sürme sunmaktadır. Trike ileri sepete yerleştirilen lityum-polimer pil (piller diğer türlerde kullanılabilir) güç alır ikincil elektrik motoru arka tekerlek bulunmaktadır. Ultra modern karbon fiber yapı Trike ağırlığı tutar ve fiziksel aktivite ve pille çalışan sürücünün birleşimi çevre için tamamlayıcı sağlar.
Bu 3 tekerlekli bisiklet için sitesi: http://www.tuvie.com/search/bicycle+with+three+wheel+design


2 kişilik 3 tekerlekli bisiklet
Ayrıntılı bilgi için: http://www.bikeforest.com/homebuild11.php


Surrey Tramvay Bisiklet çok amaçlı bisiklet, tranvay olarak kullanılabiliyor. Römork takılabiliyor
Daha fazla bilgi için: http://www.surreycompany.com/whats_new.htm


 İlgili Aramalar:

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top