3
 


HABER: 1 GAZİANTEP
Suriye'li işçi patronunu dövüp parasını gasp etti
GAZİANTEP’te trikotaj atölyesi sahibi 37 yaşındaki Bülent Bulduk, yanında çalıştırdığı Suriyeli’nin demir çubuklu saldırısına uğradı.

Suriyeli işçi, demir çubukla kafasına defalarca vurarak komalık ettiği Bulduk’un cebindeki 325 lirayı alarak kaçtı. Ağır yaralanan Bulduk yoğun bakım ünitesinde yaşam savaşı verirken, polis patronunu öldüresiye döverek parasını gasp etmesi güvenlik kameralarınca kaydedilen Suriyeli şüpheliyi arıyor.



Olay, geçen 4 Kasım günü Ünaldı Mahallesi Katırcıoğlu Sokak’ta meydana geldi. Trikotaj atölyesi sahibi Bülent Bulduk, bir hafta önce ülkesindeki iç karışıklıktan kaçarak Gaziantep’e gelen ve kendisini Hasan adıyla tanıtan 22 yaşlarındaki Suriyeli genci işe aldı. Bir hafta çalışan Suriyeli genç, geçen hafta pazartesi günü geldiği işyerinde patronu ile birlikte kahvaltı yaptıktan sonra makinede çalışmaya başladı. Öğle saatlerinde Suriyeli genç, çalıştığı makinenin yanındaki bir demir çubuğu alarak, kendisine sırtı dönük olan Bulduk’un kafasına vurdu. Bulduk, aldığı darbe ile yere yığıldıktan sonra hareket etmeye kalkışınca Suriyeli genç tarafından yeniden saldırıya uğradı. Suriyeli işçi, elindeki demir çubukla defalarca kafasına ve sırtına vurduğu Bulduk’un hareketsiz kalmasının ardından ceplerini aradı ve cüzdanındaki 325 lirayı aldı. Soğukkanlı tavırları ile dikkat çeken Suriyeli işçi, parayı aldıktan sonra atölyenin kapısını kilitleyerek kaçtı.

SALDIRI GÜVENLİK KAMERASINDA

Suriyeli işçinin patronunu demir çubukla dövmesi ve parasını gasp etmesi işyerinde bulunan güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, Suriyeli işçinin soğukkanlı davranması ve Bulduk’a demir çubukla hareketsiz kalana kadar vurmasının ardından sakin bir şekilde kapısını kilitlediği işyerinden ayrılması izleyenleri şoke etti.

İŞYERİ SAHİBİ YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR

Suriyeli işçinin saldırısında ağır yaralanan Bülent Bulduk, kendisine geldikten sonra cep telefonuyla ulaştığı komşusu Sabit Karataş’tan yardım istedi. Geldiği işyerine Bulduk’un camdan dışarı attığı anahtarla kapıyı açarak giren Karataş, sağlık ekiplerinden yardım istedi. Kanlar içerisinde bulunan Bulduk’un ambulansla götürüldüğü Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi’nde tedavisine başlandı. Ağır yaralanan ve kafatasında hasar oluşan Bulduk’un yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi verdiği bildirildi.

‘KARDEŞİM İYİ NİYETİNİN KURBANI OLDU’


Halen yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren atölye sahibi Bülent Bulduk’un ağabeyi Murat Bulduk, kardeşinin iyi niyetinin kurbanı olduğunu söyledi. Murat Bulduk şöyle dedi:

“Kardeşim 1 hafta önce Suriyeli’yi çalıştırmaya başlamıştı. Suriyeli genç, cumartesi günü haftalığını alıp pazartesi günü yeniden atölyeye geliyor ve beraber kahvaltı yapıp, çalışmaya başlıyorlar. Kardeşim çalıştığı sırada arkadan gelip demirle kafasına defalarca öldüresiye vuruyor. Biz kamera kayıtlarını izlediğimizde şoke olduk. Kardeşimi öldüresiye döven Suriyeli daha sonra cüzdandaki paraları boşaltıyor ve hiçbir şey olmamış gibi elini yıkıyor. Kardeşimin sağ kurtulmaması için de dışarıdan kapıyı kilitleyip kaçıyor. Kardeşim iyi niyetinin kurbanı oldu ve biz polisin bir an önce bu kişiyi yakalamalarını istiyoruz.”

‘BÖYLE İNSANLIK OLMAZ’

Ağır yaralanan atölye sahibi Bülent Bulduk’un kendisine telefon etmesiyle durumdan haber olan ve hastaneye götüren komşusu Sabit Karataş ise şöyle konuştu:

“Böyle insanlık olmaz. Bunların hiçbir şeyden korkusu yok. Yani burada öldürene kadar dövüyor. Sonra da öldüğünü sanıp parasını alıp kapıyı da üzerine kilitliyor. Beni telefonla aradı ve Suriyelinin kafasına demirle vurduğunu söyleyince ben telaşla aşağı indim ve pencereden attığı anahtarla kapıyı açtım. Zaten sonra sağlık görevlilerini aradık ve gelince hastaneye götürdük.”

Polis kaçan ve kendisini Hasan adıyla tanıtan Suriyeli’nin yakalanması için çalışmasını sürdürüyor.

dha
KAYNAK: http://www.hakimiyetgazetesi.com/gundem/suriyeli-isci-patronunu-demir-cubukla/

HABER: 2 ŞANLI URFA

BUDA BAŞKA SURİYELİ HABERİ

Suriyeliler patronu dövüp gasp etti



 Ülkelerindeki iç karışıklıktan kaçıp Şanlıurfa'ya gelen 4 Suriyeli, yanlarında çalıştıkları toptan gıda satışı yapan 43 yaşındaki Vedat Karagüzel'i dövüp, parasını gasp etti. Ağır yaralanan Karagüzel'in hastanedeki tedavisi sürerken, polis kaçan Suriyeliler'in yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, dün akşam Paşabağı Mahallesi'nde bulunan Sebze ve Meyve Hali'nde meydana geldi. İddiaya göre, halde toptan gıda satışı yapan Vedat Karagüzel, işyerini kapatacağı sırada günlük hasılatını sayarak kasaya koydu. Bu sırada bir süre önce işyerinde çalışmaya başladığı 4 Suriyeli işçi, iddiaya göre Karagüzel'i bir bahaneyle üst kata çıkardı. Suriyeli işçiler, para isteklerine olumsuz yanıt veren Karagüzel'i, tahta sopalar ile dövüp, cebindeki anahtarı alarak açtıkları kasada bulunan paraları çalarak kaçtı.

Sesler üzerine işyerine giden ve Karagüzel'i kanlar içerisinde bulan esnaf durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Karagüzel?i ambulansla Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Polis ekipleri, tedavisine başlanan Karagüzel'in ifadesi doğrultusunda olay sonrası kaçan Suriyeli 4 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

KAYNAK: http://www.haberand.com/suriyeliler-patronu-dovup-gasp-etti-h-371064.html



Yorum Gönder Blogger

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. en az 10 senedir işsizim türk vatandaşıyım artık nasıl olsa bi iş bulamam bulsamda komik paralar verirr artizlik eder aşalarlar hatta ilk görüşmede ben iş arıyorum iş için deyince adam nerde çalışıyordun dediğinde abi ben bi süredir boştaydım işte falanca zaman deyince uzaylı görmüş gibi oluyodunuz

    beni almayın ben insan değilim zaten uzaylıyım bunları alın alnıda kafanızı gözünüzü pörtletsinler dinsizin hakkından imansız gelirmiş bu kadar adam seçici şekilci kimseye ekmek vermek istemeyen işverene özelliklede antep sanayisine bu suriyeli göçmenler çuk diye oturdu

    Allahım sen işini biliyorsun dağına göre kar yağdırıyorsun kuırban olayım sana nasılda ahlaksız işverene ahlaksız işçiler nasip ediyosun :d

    ha bu arada 30 yaşıma girdim hala bekarım başbakan 3 tane çocuk istiyor ama bende 1 tane bile yok daha şimdi evlenip çocuk yapsam buraya zaten hapsolmuş gibiyim birde aile bağı olacak iyice ayağımıza prangalar vurulacak yok kardeşim ben almiyim ailemi yav para yok işsizim diye oyalıyorum kız tanıtıp duruyolar elimde bi miktar birikmi var ingilizce öğrendim yakında yaylanırım inşaAllah bu memleketten bi kere japonyayı denedim adamlar almadılar 2 gün hapsedip geri postaladılar ama olsun öyle yada böyle bur ülkeden gideceğim arkadaş

    şimdi yurdışına çıkarken zorlanıyoruz kimse adam yerine koymuyor pasaport çok pahalı işsizlik kaderimiz bunları düşününce değil 3 çocuk elimden gelse kendimi yok edeceğim yahu

    ama üzülmeyin benim gibi beceriksiz 30una gelmiş ama daha hiç evlenmemiş sünepe adamların yerine suriyeliler var alın kullanın bol çocuk yapar onlar bizim yerimize (p)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Japonya da niye hapsettiler.? 10 sene işsizmi olunur amma attın, pazarda hıyar satsan boş durmaktan iyidir. Japonyaya nasıl gittin niye hapse attılar anlatırsan sevinirim :-?

      Sil

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top