0



Posta.com.tr Yazarları Sabanur Kıraç' ın yazısı

Sevgilinin yanında asla yapmaman gereken 10 şey

Kendini ona ne kadar yakın hissedersen hisset, kaç yıldır beraber olursanız olun sevgilinin yanında asla yapmaman gereken bazı şeyler vardır. Bu şeylerden kâh ona saygından kâh ilişkinizin geleceği için ya da sadece yapılmaması gerektiğinden dolayı uzak durmalısın. Evet, biriyle beraber olmak onunla hayatı paylaşmaktır ama gel bunları sevgilinle paylaşmayıver! İnan ilişkinizin geleceği için çok daha faydalı olacak!

Erkekler için: Sevdiğin kadının yanında asla yapmaman gereken 10 şey

1-    Kız kardeşi, akrabası veya arkadaşlarının vücutları hakkında yorum yapma
“Baldız baldan tatlıdır” geyiğini kendine sakla! Sen, sen ol asla sevgilinin kız kardeşi, akrabası veya arkadaşları hakkında “Çok güzel/seksi/taş gibi” yorumları yapma. Hatta sen bu yorumları onun yanında hiç kimse için (Evet Angelina Jolie için bile) yapma!


2-    Onun problemlerini küçümseme, bilgiçlik taslama
Sevgilinin problemleri sana küçük geliyor olabilir ama onun için gerçekten önemli. Onun problemlerini asla küçümseme. Anlayışlı olmaya çalış. Ona çözümler öner ama asla bilgiçlik taslama. Onun için önemli olan onu dinlemen ve onun yanında olduğunu hissettirmen. Yoksa onun da kafası en az seninki kadar çalışıyor!

3-    Penisinin fotoğrafını yollama
Sen penisin gurur duyuyor olabilirsin, ya da onun sana seksi fotoğraflar yollaması seni baştan çıkarıyor olabilir ama unutma penisinin hiçbir kadın için çekici bir görüntü değil! Bir kere erkek cinsel organı kadınınki kadar estetik değil. İkincisi bir kadını baştan çıkarmak veya azdırmak için gerekli hiç değil! Onu etkilemek istiyorsan ona (dozunda) seksi şeyler söyle ama sakın penisinin fotoğrafını çekip yollama!


4-    Tuvaletini onun önünde yapma/tuvaletini yaparken kapıyı açık bırakma
Aradan kaç yıl geçerse geçsin hiçbir çift birbirinin önünde kakasını yapacak kadar yakınlaşmamalı! Kadınlar fırsatları olsa çocuklarının kakalarını yapışlarını bile izlemekten kaçar, seninkini ne yapsın! “Biz bunları aştık” deme! Hiçbir kadın senin gaz sesini, kokunu ve ıkınma suratını çekmemeli!

5-    Tombala çekme!
Ne kadar kaşınırsan kaşın, ne kadar rahatsız ederse etsin nolursun yapma! O elini pipinde dolaştırıp durma! Orada her ne arıyorsan ve bulamıyorsan lütfen o işini git ya tuvalette hallet ya da sevgilin yanında değilken!

6-    Küfretme
Konu erkeklerin küfretmesine gelince kabul edelim çok fazla yaratıcı ve iğrenç küfürler türetebiliyorsunuz. Hah, işte o iğrençliklerinizi mümkünse kadınların yanında sergilemeyiverin. Sevdiğin kadına biraz saygın olsun, çok giriş çıkışlı küfürleri erkek muhabbetlerine sakla!


7-    Onu başka bir kadınla kıyaslama
Amman diyeyim yapma, onu asla başka bir kadınla kıyaslama. Ne fiziksel olarak ne de yetenek veya huy olarak. Kıyaslayacağın kişi annen veya yakın arkadaşın da olamaz hiç tanımadığın ünlü bir isim de. Bir kadını asla başka bir kadınla kıyaslayarak gaza getiremezsin. Bunu sakın unutma!

8-    Onu uğursuz ilan etme
Ne kadar fanatik olursan ol, sevgilinin izlediği her maçı kaybetseniz de ona asla uğursuz olduğunu söyleme! Onu başkalarının önünde uğursuz ilan etme. Eğer gerçekten öyle olduğunu düşünüyorsan, onsuz maç izlemenin başka bir bahanesini bulabilirsin. Emin ol o da senle maç izlemeye bayılmıyordur!

9-    Sevişirken hareketlerine ve sözlerine dikkat et
Tamam sevişirken kan beynine değil başka bir yerine gidiyor olabilir ama bu kontrolü elinden bırakman için yeterli bir bahane değil. Sevişirken ağzından çıkanlara da dikkat et yaptığın hareketlere de. Çünkü sen her ne kadar o anın ateşiyle ne yaptığının farkında olmasan da o her daim tetikte!

10-     Hayvanlara karşı acımasız davranma
Hayvanlardan ne kadar nefret edersen et onun yanında asla bir hayvanı tekmeleme ya da onlara bir şey fırlatma. Aslında sen bunları hiçbir zaman yapma! Ama eğer içinde engel olamadığın hastalıklı bir şey varsa da bunu sevgilinin yanında asla yapma. Çünkü kadınlar böyle şeyleri asla affetmez ve akıllarının bir köşesine yazarlar. Bu onlar için sizin ne kadar iyi bir insan ve baba olduğunuzun bir göstergesidir...

kaynak: http://www.posta.com.tr/



İlgili Aramalar:

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top