1




Posta.com.tr Yazarları Sabanur Kıraç' ın yazısı

Sevgilinin yanında asla yapmaman gereken 10 şey



1-    Anneanne çamaşırlarınla dolaşma
Biliyorum çok rahatlar! Biliyorum özellikle regli dönemlerinde vazgeçilmezler! Ama yapma. Anneanne çamaşırlarınla sevgilinin aklındaki tüm seksi görüntünü yerle bir etme. Evet hepimiz biraz Bridget Jones’uz ama onlar bizi hep Bridgette Bardot olarak görmek istiyor!

2-    Geğirme ya da gaz çıkarma
Bir kere yapmak komik hatta sevimli gelebilir. Hatta ne delikanlı kız etkisi bile yaratabilir. Ama işin bokunu çıkartırsan o da çıkartır! Sonra bir bakmışsın Al Bundy ile çıkıyorsun! Unutma ilişkideki saygı çerçevesini aslında kadınlar çizer. Sen o çerçeveyi ne kadar aşarsan o iki katı aşar. Ve bir kere çerçeve genişledi mi geriye dönüş yoktur!

3-    Kilon hakkında yakınma
Birincisi erkekler kilolarımız hakkında dır dır dinlemek istemiyor. İkincisi sen kendine devamlı şişko dedikten bir süre sonra bir bakarsın ki o da senin şişko olduğunu düşünüyor ve söylüyor. Kiloların hakkında ne kadar yakınırsan ağzına attığın her çikolata parçası sevgilinin gözlerine o kadar batar. Azıcık kendine güven ve hatta şişko olmadığına önce onu inandır. Biliyorum “çok şişkoyum” derken ki en temel amacın “Hayır hayatım bomba gibisin” demesini sağlamak ama sen de biliyorsun ki erkek aklı bunu hiçbir zaman anlamaz!

4-    Onun önünde tuvaletini yapma
Evet güzel kadınlar da pırt yapar, kaka yapar. Ama hiçbir erkek seni kaka yaparken hayal etmek istemez. O zaman sen de ona aklından silinmeyecek o görüntüyü sunma mümkünse!

5-    Annesi veya kız kardeşi gibi hayatındaki önemli kadınlar hakkında kötü konuşma
Aranız ne kadar kötü olursa olsun onun hayatındaki kadınları yermeden önce iki kez düşün. O koca dilini tut ve fikirlerini kendine sakla. O anda seni çok sevdiği veya senle sevişmek istediği için ağzını açmasa bile o söylediklerini asla unutmayacaktır ve daha kötüsü bu düşüncelerini o kişilerle de paylaşacaktır.


6-    Tüylerinin onun yanında alma
İster jiletle ister ağdayla istersen de epilasyon makinesiyle olsun kıllarını onun önünde alma! İnan bana seni bıyıklarını ya da koltuk altı kıllarını alırken görmek kadar itici çok az şey olabilir bu hayatta!

7-    Saçlarını onun yanında boyama
Öncelikle saç boyası dediğin zımbırtı iğrenç kokar. Ayrıca saçını boyarken oldukça korkunç görünürsün. Bırak o halini de görmesin. Güzelleşmek için hangi aşamalardan geçtiğini bilmesine hiç gerek yok!

8-    Onun yanında eski sevgililerinden bahsetme
Her erkek aslında ilk sevgilin, ilk aşkın ve ilk sevişmen olduğunu düşünmek ister. İlk olamasa da en iyi olmayı bekler. Sakın onun yanında eski sevgili mevzusunu açma ve ona onu diğerleriyle kıyasladığını hissettirme!


9-    Yakın arkadaşlarını kötüleme
Ne kadar iğrenç ve tehlikeli olurlarsa olsunlar sevgilin yakın arkadaşlarını onun suratına karşı kötüleme. Bu aynısını onunda yapmasına hak tanımaktır. Sen nasıl en kaşar arkadaşlarına bile toz kondurmuyorsan o da kondurmanı istemez. Üstelik senin birini sevmediğini anlarsa onunla buluştuğu zamanlarda olay çıkmasın diye yalanlar söylemeye bile başlar! Bildiğin tehlike bilmediğinden iyidir unutma!

10-     Ne kadar eski ve çirkin olursa olsun en sevdiği kıyafetlerini eleştirme
Erkeklerin bazen tutkuyla sarıldığı ve onları hem çirkin hem itici gösteren bazı kıyafetleri vardır. İşte o kıyafetlere hiç bulaşma. Ve asla onlardan gizlice kurtulmayı hayal etme. Çünkü asla o kıyafetlerin varlığını unutmaz üzerinden kaç yıl geçerse geçsin hesabını sorarlar. Ve eğer o kıyafetleri sürekli eleştirirsen de daha fazla giyerler, benden söylemesi!

kaynak: http://www.posta.com.tr/




İlgili Aramalar:

Yorum Gönder Blogger

  1. MERHABA BEN MARAZ SOYDAN BENİM İÇİN ÇİRKİN BAYAN YOKTUR İLGSİZ MUTSUZ BAYAN VARDIR .)( İLGİ VE MUTLUĞU HAKEDİYORUM DİYEN BAYANLAR ( NOT: BEN KENDİMİ KADINLARA ADAMIŞIM SANALCI ABAZA TEL DE İLİŞKİ YAŞAMAK İSTEYEN KADINLAR UZAK DURSUN DÜRÜST BAYANLARI SEVERİM ADECE CİDDİ BAYANLAR ( MERHABA TÜM BAYANLAR BEN MARAZ SOYDAN YAŞIM 34 GİZLİK BENİM İÇİN ŞART YAŞADIĞIM İLİŞKİLERİM 1 SATLİK 1 GÜNLÜK 5 GÜNLÜK BİR AY 1 YIL VE ÖMÜR BOYU BEN VARIMDİYEN ( 25 ) İLE (55) YAŞ ARASI BAYANLAR (İLGİSİZ EVİNİ UNUTAN EVE İÇKİLİ GELEN SİZE GÜZEL SÖZLER SÖYLEMEYEN KADINLIĞINIZI SİZE HİSETİRMEYEN KOCASINDAN İLGİ GÖRMEYEN BAYANLAR) HER TÜRLÜ İLGİYİSEVGİYİ MUTLULUĞU YAŞAMAK İÇİN MUTSUZ,EVDE YANLIZ KALAN KOCASI ŞEHİR VE YA YURT DIŞINDA OLAN EVLİ VE AÇIK TÜRBANLI HANIMLAR SİZ NE İSTERSENİZ ÖYLE OLACAK EVLİLİĞİNİZ HİÇ BİR ŞEKİLDE ETKİLENMİYECEK MÜSAİT OLDUĞUNUZ ZAMAN ARARSINIZ ARAMADIĞIN ZAMAN ARIYIP RAHATSIZ ETMEM HERŞEY GİZLİ KALACAK) (ERKEĞE HASRET DUL AÇIK) VE YA (TÜRBANLI HANIMLAR) CANI İSTEYİPTE HAMİLE OLDUĞUNUZ İÇİN YANINIZA YAKINLAŞMAYAN YANLIZ KALAN HAMİLE BAYANLAR ( GSM:0506 163 47 72 ÖZEL NUMARAYA AÇIK) MUTSUZ BAYANLARI MUTLU EDERİM HER KONUDA OKUYAN VE ARAYAN ARAMAYAN BAYANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA .BEN MARAZ SOYDAN. ÖZELİN ÖZELİM SIR RIN SIR RIMDIR ÖLENE DEK SADECE CİDDİ BAYANLAR (NOT:ERKEKLER ARAMASIN SAKIN) GSM0:506 163 47 72 ÖZEL NUMARAYA AÇIK GİZLİLİĞE ÖNEM VEREN HANIMLAR (İSTEMEYEN BAYAN VARSA ARAMAYA BİLİR SAYGI DUYARIM.

    YanıtlaSil

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top