0

 Tıp New England Journalde yayınlanan videoyu üstte izleye bilirsiniz .

Kulağında kurtcuk gören doktorlar şaşkın
Tayvan' da bir kadının kulak ağrılarının nedeni doktorları şok etti.  Kadının şiddetli ağrılarının nedeni kulağına meyve sineği larvasının yaşam bulması çıktı



Bir kadının şiddetli kulak ağrısı tedavi edildi Tayvanlı doktorlar ağrının  kulak kanalına meyve sineği yumurtalırdan çıkan larvaların  kulak içinde yaşamasının neden olduğunu keşfetti.
 48 yaşındaki kadın, işitme cihazını doktorlar çıkardığında, kanlı bir akıntı sol kulağında görüldü "kulak zarına yakın işitsel kanal içinde, zemin üzerinde deri aşınmış."

Taipei Tri-Servis Genel Hastanesi Dr Cheng-Ping Shih söyledi NBC News e-posta yoluyla, bilgi verdi .
 Dr Cheng-Ping Shih NBC News sağlanan ilave bir not, "kulak kanalının içinde hayvanların vakalarının çoğu uçan nesneler ve hamamböcekleri ... Meyve sineğinin kulak kanalına larva bırakması oldukça sıradışı ."



Meyve hastanın kulağına larva sinek. (Tıp New England Journal)
Doktorlar larvayı aldılar bir topikal antibiyotik ile tedavi edilen kadınnın kulağı iki hafta içinde iyileşmiş ve ağrısı gitti.

Haber Charlene Sakoda


Kaynaklar: http://news.yahoo.com / http://www.nejm.org

İlgili Aramalar: kulak kurdu, kulak içinde kurtçuk, kulak içinde kurt, kulakta kurt olurmu ? kulak içinde kurt yaşarmı? 

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top