0
'Çin Çin Ercan' neden öldürüldü?
Almanya'nın Hamburg kentinde vahşi cinayete kurban giden Ercan Dal'ın neden öldürüldüğüne dair önemli bilgiler ortaya çıktı...


Almanya'nın Hamburg kentinde 50 gündür aranan 49 yaşındaki gurbetçi Ercan Dal'ın vahşi bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.
30 Ekim'den bu yana kendisinden haber alınamıyordu. Eşinde ayrı yaşayan ve bir kız çocuğu babası olan Ercan Dal, sürekli gittiği İtalyan restoranının Portekizli aşçısı tarafından öldürülerek restoranın altına gömüldüğü ortaya çıktı.
Zanlı Alfredo S. ilk ifadesinde suçunu itiraf ederken, cinayetin nedeniyle ilgili Alman haber sitelerinde farklı iddialar gündeme getiriliyor.

LAKABI 'ÇİN ÇİN ERCAN'
Aslen Ankaralı olan ve bu yüzden 'Çin Çin' lakabıyla da anılan Ercan Dal, müdavimi olduğu Hamburg’un St. Georg semtindeki Casa Alfredo adlı Portekiz restoranında öldürüldüğü ve daha sonra da orada gömülüp, üstüne beton döküldüğü ortaya çıkmıştı.
Vahşi cinayete kurban giden Ercan Dal'ın cesedi, gömülü olduğu restoranın zeminindeki beton parçalanarak polis ekiplerince ortaya çıkarıldı.

CİNAYETİN NEDENİ NE?
Ercan Dal'ın cansız bedeni, restoran zemininde yüzü koyun olarak yatırılmış halde bulundu. Araştırmalarını derinleştiren Alman polisi cinayetin nedeniyle ilgili olarak alacak verecek davası  ve haraç meselesi üzerinde duruyor.
KİRALIK ADAMLAR DA VAR İDDİASI
Cinayetin planlı ve organize bir şekilde işlendiği ihtimaline ağırlık veren Alman polisi, cinayet için kiralık adamların tutulduğuna inanıyor ve araştırmasını bu noktada yoğunlaştırıyor.



Cinayeti itiraf eden 51 yaşındaki Alfredo S.



İlgili Aramalar:

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top