0

Amerikalı Brian Sloan, seks oyuncakları üreten bir girişimci ve aynı zamanda Autoblow adlı meşhur seks oyuncağının yaratıcısı… Sloan’ın bu yazıya konu olmasının sebebi ise bizzat vajina güzellik yarışmasını düzenleyen kişi olması.

Sloan, internet üzerinden başlattığı yarışmayı, ürünlerinden birinin tasarımında “en güzel vajina”yı doğrudan taklit edebilmek için yaptı. Yarışma süresince kadınlar kendi vajinalarının fotoğrafını çekerek yarışmanın yapıldığı siteye yüklediler. Birinciye 5.000 dolar, ikinciye 2.500 dolar ve üçüncüye de 1.250 dolar vadedildi.

Elite Daily ekibi Brian Sloan’ın peşine düşerek Berlin’de yarışmanın ilk üçüyle geçirdiği birkaç günü videoya çektiler. Elite Daily’nin Sloan’a sorduğu sorulardan biri de “Sence aşağılık bir adam mısın?” oldu. Sloan öyle olmadığını düşünüyor. Ama insanların onu böyle tanımlamasının da tamamen hatalı olmadığını ekliyor. Kadınları obje gibi gördüğü eleştirilerine ise biraz farklı bakıyor: “Dildolar erkeklerin penisine göre yapılınca kimse buna seksist demiyor.” diyor. Unuttuğu nokta ise bahsettiği penisin “en güzel penis” yarışması sonucunda seçilmiyor olması.

Yarışmada üçüncü seçilen kadınla konuşulduğunda “bedenimle ne yapacağıma karar vermek gibi bir hakkım var” diyor ve ekliyor: “Feminizm de zaten bununla ilgilidir.”


kaynak:posta.com.tr


İlgili Aramalar: vajina güzellik yarışması

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top