0

Tacizciye 17.5 yıl hapis

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde, Çatalarmut Mahallesi'nde yaklaşık 2,5  yıl önce, aynı binada oturan ev sahiplerinin kızı E.Ö'ye (17) balkondaki çamaşırı  toplama bahanesiyle çağırdığı evinde cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla  tutuklanan Zihni Taş'ın yargılanmasına devam edildi. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen sanık, ''Kızın ailesiyle evlerinde  oturduğum için aramızda sorun vardı. Bunun için bana iftira atıyorlar. Allah  şahidimdir. Böyle bir suç işlemedim'' diyerek kendini savundu.        
Mahkeme heyeti, sanığı 17,5 yıl hapis cezasına çarptırdı. 

Başkasıyla gördüğü ablasını öldürdü

Yaralı bulunup 5 gün hastanede tedavi gördükten sonra yaşamını yitiren bir çocuk annesinin cinayeti çözüldü

İstanbul Eyüp'te eşinden ayrı yaşayan 31 yaşındaki Özdem P.'nin başka bir erkekle ilişkisi olduğundan şüphelenen kardeşi Kadir E. tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Bir çocuk annesi Padak, geçtiğimiz ay başında vurulmuş 5 gün boyunca hastanede verdiği ölüm kalım savaşını kaybetmişti.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Olaydan sonra kayıplara karışan abla katili zanlısı Ergül ise cinayetten sonra sevgilisinin evinde yakalandı. Ergül, suçunu itiraf ederken olayda kullandığı silah da Haliç'e akan bir dereden çıkartıldı.   

Levent ALBAYRAK

Şaka yapmak isterken kendini vurdu

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı İğdeli köyünde yaşayan Seyhan T. (21), eşi Galip T'ye ait ruhsatlı tabancayı kafasına dayayarak şaka yapmak isterken silah kazara ateş aldı. Yaralanan genç kadın, yakınları tarafından Çorum Devlet Hastanesine kaldırıldı.
        
1,5 ay önce evlendiği öğrenilen genç kadın, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Hastane morguna kaldırılan kadının cesedinin otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderileceği öğrenildi.

gunes.com

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top