Sayfalar

5 Ağustos 2011 Cuma

SURİYEDEN ŞOK EDEN GÖRÜNTÜLER-2

Komşumuz Suriyedeki görüntüler kan donduruyor.
Dikkat ! bu görüntüleri küçük çocuklara izletmeyin.




Ortadoğudan Osmanlı çekildiği günden beri müslümanların kanı durmadı, Allahın gazabı sanki bu bölgedeki insanların üstüne olmuş, sanki bir bedduayla lanetlenmiş gibiler. Ortadoğuda müslüman kanı akmaya devam ediyor, kusura bakmayın ben bunlara müslüman'da diyemiyecem. Peygamber efendimiz Hz.Muhammet müslümanlar kardeştir demiş, ancak bunlar ne Ramazan dinliyor, ne cuma, nede kandil haberlerde asiler diye söz edilmekte, cahil izleyicilerde asi olmanın sanki iyi bir şey gibi olduğunu düşünmekte oysa asi' nin anlamı  bozguncu, kışkırtıcı, bölücü, isyancı, yıkıcı demektir.





Görüntü analiz: Etrafta asker yok, polis yok. Kalabalık bir halk toplanmış, kimisi ceptelefonlarının kamaralarına bu görüntüleri çekiyor. Elektirik trofosunun direğine astıkları ölüye bile işkence yapıyorlar, ellerindekileri fırlatıyorlar, üstelikte soymuşlar sadece külotuyla bırakmışlar. Kalabalık ne kadar çok da seviniyor yaptıkları iş karşısında. Ellerinde ne varsa fırlatıyorlar, sonunda birisi elindeki sopayla direğe asılı ölmüş birine vuruyor. Büyük bir ihtimalle ölüsünü astıkları kişi asker yada polis.

Kutsal kİtaplardan…
·KENDİNİZ İÇİN SEVDİĞİNİZ ŞEYİ KARDEŞİNİZ İÇİN DE SEVMEDİKÇE HİÇ BİRİNİZ  GERÇEK MÜMİN OLAMAZSINIZ. (HZ. MUHAMMED)
·İNSANLARIN SENİN İÇİN YAPMALARINI İSTEDİĞİN HERŞEYİ SEN DE ONLAR İÇİN YAP. (MATA İNCİLİ)
·SANA ISTIRAP VEREN ŞEYİ, BAŞKALARINA DA YAPMA.
    TEVRATIN ESASI BUDUR. (TALMUD)
· SANA ACI VEREN ŞEYLE BAŞKALARINI İNCİTME. (UDANAVARGA / BUDA)
·SANA BAŞKALARININ YAPMASINI İSTEMEDİĞİN ŞEYİ, SEN DE BAŞKALARINA YAPMA. (ANATECTS / KONFÜÇYÜS)
·İŞTE EN YÜKSEK KANUN BUDUR. SANA YAPILMASINI SEVMEDİĞİN ŞEYİ BAŞKALARINA YAPMA. (MAHABBARATA / HİNDUİZM)

Demekki bu olaylarda iki tarafta suçlu, iki tarafta birbirine karşı acımasız, gaddar. Bütün kutsal kitaplar ve yüce peygamberimiz Hz. Muhammet insanların böyle zalimce davranmasını onaylamaz.  
Peygamber efendimiz Hz. Muhammet Mekkeyi feht ettiğinde müslümanlara işkence eden, katliam eden, müşriklere bile böyle davranmadı.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(