Sayfalar

3 Eylül 2011 Cumartesi

İktidarsızlık İlişkinizi Mahvetmesin


İktidarsızlık cinsel hayatınızı bir süre sekteye uğratabilir lakin bu ufak sorun yüzünden ilişkinizi gözden çıkarmak zorunda değilsiniz.

Aranızdaki özel yakınlığı korumanın tek yolu cinsel ilişki değil. İlişkinizi korumak için sevgilinizle konuşun. Aranızdaki engelleri kaldırmak için her ikinizin de endişelerini ve ihtiyaçlarım açık ve dürüst bir şekilde mercek altına alın.

Ortak hobilerinize zaman ayırın. Ortak hobiniz yoksa yaratın. Örneğin sevgiliniz spora gidiyorsa, siz de onunla birlikte gidin. Beraber yürüyüşlere çıkın. Birlikte yapılan aktiviteler çiftleri yakınlaştırır.

Seks hayatınız kısa süreli bir duraklama döneminde diye birbirinize zaman ayırmayı ihmal etmeyin. Baş başa kalmak için zaman yaratın. Birlikte duş alın, mum ışığında romantik bir yemek yiyin.

Alternatif seks tekniklerini deneyin. İlişkiye girmeden zevk verebilecek cinsel yöntemleri deneyin. Birçok kitapevinde bu alternatif yöntemlerle ilgili kaynak bulabilirsiniz.

Seks terapistinde gidin. Eğer cinsel sorununuz ilişkinizi zedeliyorsa, profesyonel yarım işleri geri dönülmez bir hale gelmeden yoluna koymaya yardımcı olabilir. 

kaynak:mynet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(