0

 

Müşteri bulmak için sokakta bekleyen kadın gecede 6 euro ödeyecek. Böylece polis korkusundan kurtulacak işgaliye ödediği için rahat çalışacak. Herşeyi paraya çeviren zihniyet bunuda paraya çevirdi. Yakında ülkemizede gelmezse iyi. Sokakta müşteri bekleyen, sokakta müşteri arıyan kadınlardan kurtulamayan Almanya seksmetre ile bu işi paraya çevirip ülkeye katkı yapmanın peşinde malum AB ekonomisi bozuldu düzeltmek lazım. Sokaklarda onlarca kadın vergi vermeden ülkeye bir geliri olmadan para kazanmaktalar bunuda almanya görmezden gelecek değilya.

Almanya’nın Bonn kentinde yeni getirilen bir uygulamaya göre hayat kadınları sokaklara yerleştirilen otomatik para toplama cihazları sayesinde vergi ödeyecek.

Buna göre, müşteri bulmak için sokakta bekleyen hayat kadınları gece başına 6 euro (15 TL) ödeyecek. Sokağa yerleştirilen ilk cihaza bir gecede 264 euro (657 TL) miktarında para ödendiği açıklandı. 

 

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top