0



19 Mayıs'ta kadın ile erkek güreşti
Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı önceki yıllara kıyasla sadece Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün Atatürk Anıtı'na çelenk konulması ve saygı duruşu ile başladı. 19 Mayıs Stadı'ndaki gösteriler sırasında bir kadın güreşçi ile erkek sporcu güreşti.
Ulu Önder Atatürk'ün Milli Mücadele'yi başlatmak üzere Samsun'a çıkışının 93'üncü yıldönümü kutlamaları saat 08.00'de Anıt Park'taki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Buradaki törene Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcuları ve görevlileri katıldı. İl Müdürü Ömer Altınsoy anıta çelenk bırakıp saygı duruşunda bulundu. Yeni düzenleme öncesi geçmiş yıllarda ise çelenk koyma törenine il protokolü, siyasi partiler, sivil toplum örgütü temsilcileri de katılıyordu.
Bu gösteriler arasında en dikkat çekeni ise bir kadın güreşçi ile erkek güreşçinin mücadelesi oldu.
( Düşünce Doktoru)Ünlü Türk Düşünürü Fahri Dr. Fahrettin diyorki: 19 Mayıs hepimize kutlu olsun herşey iyi güzelde nedir bu kadınların sidik yarışı onu anlıyamadım. Şimdi bu spormu ALLAH aşkına yakışıyormu? Neyin ispatı bu? Kİm yendi kim kazandı beni ilgilendirmiyor fakat kadın güreşçimiz erkek güreşçiden kiloca baya üstün olduğu belli. :) Resimlere bakın siz karar verin .
Yanlış anlamayın kadınların spor yapmasına karşı değilim, böyle saçma manzaraları görmeye karşıyım. Kadın güreşçimi kalmadıki kadın güreşçi erkek güreşçiyle mücadele ediyor? Zaten erkek güreşçi sıska bişey ne yapsın kendizi onun yerine koyun, yense bir türlü yenmese bir türlü, yerden yere vursa bir türlü vurmasa bin türlü :) Gelde çık işin içinden...



Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top