0
Bu nedemek şimdi diye soruyorsunuz belkide, resimlere bakınca anlarsınız. Dünyadaki tüm canlılar çeşit çeşit yaratılmış,hepsine ayrı özellik verilmiş.Yaratan kimine çok kimine az kiminede hiç vermemiş.Durum böyle olunca canlılara verilenle yetinmek  kalıyor.Yetinmeyenler farklı yollar aramakta,bu yolları ararken bazen ölümle sonuçlanan üzücü olaylar gerçekleşmekte.Kimiside verilenle yetinir şükür eder.Küçük şeylerde mutluluk arar.Biz hangisiyiz neremizi beğenmiyor yada neremizi çok beğenip hava atıyoruz.Güzelliğiyle övünenler,gücüyle övünenler ihtiyarlayıp elden ayaktan düştüklerinde,övünecek birşeyleri kalmayınca hayatta yaptıkları aç gözlülüklerin,fesatlıkların belkide hesabını veriyorlar.

 Üstteki resim iki bayan yan yana birinde hiç yok, ötekinde okadar çokki, belki on kadının gögüsleri sadece onda var.

 Birde bu garibana bakın, boy desen var, pos desen var fakat memişler yok gibi. Yaradanın vardır bir bildiği diyor kıssadan hisse alıp bir ders çıkartabilirsek ne ala yoksa bakıpta geçtiğimizle kalırız. :)))

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top