0

Kemerburgaz’da piknik yapan E.A ile A.Ç arabadaki küçük kız N.Ç’nin uyumasını fırsat bilerek arabayı ağaçların altına çekip sevişmeye başlayınca polislere yakalandılar.

İstanbul Cumhuriyet Savcılığının hazırladığı iddianameye göre üç yıldır tanışan E.A (33) ile A.Ç (26) 12 Ekim 2011 tarihinde karşılaşarak yemeğe gitmeye karar verdiler. A.Ç yanında bulunan küçük kızı N.Ç’yi de alarak E.A’nın arabasına binerek Kemerburgaz Eyüp Belediyesi’ne ait piknik alanında bulunan bir restorana yemek yemek için yola çıktılar. Küçük kız N.Ç ise yolda arabanın arka koltuğunda uyumaya başladı. Küçük kızın uyuduğunu gören E.A arabayı ağaçların altına çekti. Aracın bagaj kısmına geçen çift bir müddet konuştuktan sonra sevişmeye başladılar. Daha sonra oradan geçen polisler araba içerisinde sevişen çifti gördü ancak arka koltukta uyuyan küçük kızı gören polisler çifti gözaltına aldı. A.Ç ifadesinde kızı N.Ç’yi hastaneye götürdüğünü yolda arkadaşı E.A ile karşılaştığını ve kendisini yemeğe davet ettiğini anlatarak kızının yolda uyuduğunu ve bunun üzerine E.A’nın arabayı ağaçların altına çekerek sevişmeye başladıklarını ancak cinsel birliktelik olmadığını ve hayasızca hareketlerde bulunmadıklarını anlattı. E.A ise ifadesinde şeytana uyarak sevişmeye başladıklarını ancak cinsel ilişkiye girmediklerini bu nedenle uygunsuz hareketlerde bulunmadıklarını suçlamaları kabul etmediğini ifade etti. İddianamede E.A ve A.Ç hakkında “hayasızca hareketlerde bulunma” suçundan 6 aydan 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top