1


Sitenize bir form oluşturmak istiyorsunuz. Ama bunu nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz. Size bir önerim var %100 orjinal ve, ücretsiz olan bu site ile artık form yapmanız çok kolay. Hangi formları yapabilirim ?
  • Anket
  • Yazı
  • İletişim
  • Sipariş
Ve daha bir çok alanda form oluşturabileceğiniz mükemmel bir internet platformu tabii kide Jotform'dan bahsediyorum. Gerçi üye olmanız bile gerek değil ama isterseniz üye olup daha sonra formlarınzı daha iyi düzenleyebilirsiniz ki form'a gönderilen cevaplar vb. direkt sizin e'mail'înize gelir.

Alttaki videoda nasıl form yapılır anket nasıl yapılır iletişim formu nasıl oluşturulur sipariş formu nasıl yapılır göstermekte.



kaynak: http://www.sosyofikir.com/2012/03/en-iy-form-olusturma-sitesi.html


Yorum Gönder Blogger

  1. Arkadaşlar en şık ve en güzel bayan topuklu ayakkabıları , botları , çizmeleri , babetleri , deri ayakkabıları , suet ayakkabılar ve daha fazlası ilvi.com‘ da buabilir ve online olarak satın alabilirsiniz.En güzel ve yeni sezon ürünlerin hepsi ilvi.om’da.

    YanıtlaSil

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top