1





Windows Live Messenger kalktı yerine skype mecburen geçti kullanıcılar öyle yönlendirildiği için kullan mak zorunda kaldık bilmem benim gibi skypeden memnun kalmayıp arayış içinde olanlar varmı? Varsa Messenger Reviver2 tam size göre  üstelik Windows Live Messenger' den daha iyi özelliklere sahip. BU programla ister msndeki ister facebooktaki arkadaşlarınızlada sohbet edesiniz sayfalarınızda gezinebilir tek tuşlu eski msn şeklinide verebilirsiniz.


Messenger Reviver 2 otomatik, yükler tamir ve / veya Microsoft tarafından bloke olmasına rağmen oturum devam etmek için Windows Live Messenger 2012, 2011 2009 ve 2008 hem de Windows Messenger değiştirir.
Reviver 2 tüm dil sürümleri değiştirme ve otomatik olarak 47 farklı dilde 2009 veya 2011/2012 ya sürümlerini yükleyebilirsiniz destekler.
Skype yükseltmek zorunda olmak eğer aşağıdaki iletilerden birini alırsınız: Daha yeni bir sürümü mevcut. Devam etmek amacıyla yeni bir sürümünü yüklemeniz gerekir. Bunu şimdi yapmak ister misiniz?daha yeni bir sürümü indirip mevcut değil. Devam etmek için bu yeni bir sürümünü yüklemeniz gerekir.Bunu şimdi yapmak ister misiniz?

Zorunlu Güncelleme
Zorunlu geçiş atlamak için, benim Messenger Reviver 2 programı indirmek ve uygulamayı çalıştırın. Bu Messenger değişiklik gerektirir olarak Reviver bilgisayarınıza değişiklik yapmak için izin isteyen bir ileti alabilirsiniz.
Reviver otomatik olarak hangi sürümler değişiklik için uygundur, Messenger hala yüklü olup olmadığını tespit etmek girişimi ve (Skype kaldırıldı ise) geri Messenger getirmek için bir onarım ya da yeni bir yükleme çalıştırmak gerekiyorsa. Olacak
Ayrıca mevcut: sıkıştırılmış sürümü güvenlik yazılımı tarafından engelleniyor eğer
GereksinimlerWindows XP, Windows Vista, Windows 7 veya Windows 8 . NET Framework 2.0 veya daha yüksek tavsiye (Windows Vista veya daha yeni dahil),. 3.5 NET veya 4.0
Messenger Reviver 2
Messenger canlandırmak için, tıklayın başlatın ve işlemi otomatik olarak Messenger değiştirmek ve yeniden başlar.
Windows Live Essentials yüklü değilse, ya sizin seçtiğiniz dilinde Messenger 2009 veya 2012 yüklemek için seçenekler mevcuttur olacaktır.Reviver sizin önceden Windows ve Temel dil ayarlarına göre tercih hangi dili tahmin dener.
Temel hala yüklü, ancak Skype bu kaldırdığı Buna ek olarak, sadece Essentials yüklemek onarmak için sunulacak.
revivernewinstall Reviver Onarım
Gelişmiş
Gelişmiş seçeneklerEğer yeniden yükleyin veya onarım manuel yapmak isterseniz, Gelişmiş düğmesini tıklayarak ve istediğiniz fonksiyonu seçerek bu seçenekleri belirleyebilirsiniz.
YumurtaMessenger Reviver 2 olarak muhtemelen benim son özel Messenger projesi olacak, ben eğlence için uygulama içine birkaç küçük Paskalya yumurtaları ekledik.
Hareketli Msn kelebekMSN Kelebeksize Reviver açtığınızda, ana pencerede animasyonlu MSN kelebek bulacaksınız. Bu MSN Messenger 5,0 etrafında uçtu orijinal kelebek.Göre son derece gelişmiş yazılım mühendisliği, kelebek, etrafında sinek kapakları kanatlarını ya da sadece sessizce oturacak. Meşgul değil zaman kelebek tıklarsanız, buna göre tepki verecektir.
Messenger spinnersigninaniEğer düğmesini Hakkında tıklarsanız, sol üst köşesindeki animasyon iplik orijinal Messenger imza bulacaksınız.

MSN ses
1996 yılında Geri, MSN onlar MSN çeşitli harfleri eşlik reklam için kullanılan bir ses vardı. Ben oldukça düşkün olduğunu, ve bunu Reviver dahil ettik. Ses başlatmak için yukarıda belirtilen spinner Tek tıklayın ve harfleri ışık kadar izlemek.
Orada bir daha küçük bir ek var, ama bu bir bulmak kendinizi izin vereceğim :)

Eğer yardıma ihtiyacınız varsa ...Burada bir yorum bırakın, ziyaret canlı sohbet veya doğrudan benimle temas .
Sürüm geçmişi

İlgili Aramalar:

Yorum Gönder Blogger

  1. Hi there mates, nice post and fastidious urging commented here, I am actually enjoying by these.


    Feel free to surf to my blog post Louis Vuitton Outlet

    YanıtlaSil

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top