0
Karşıya geçmek için araçlara kırmızı ışığın yanmasını bekledi ancak trafik cinayetine kurban gitti. İşte saniye saniye cinayetin belgesi... Dehşet verici kaza, Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda bulunan trafik ışıklarında meydana geldi. 24 Mayıs 2009 tarihinde, Beşiktaş Dikilitaş Mahallesi'nde oturan bir kadın, temizlik görevlisi olarak çalıştığı Conrad otelden evine gitmek için yola çıktı. Kırmızı ışığın yanmasıyla karşıya geçmek isteyen kadın, hızla geçen Mercedes marka bir otomobilin çarpmasıyla hayatını kaybetti. Dehşet verici kaza kamera görüntülerine yansıdı.Barbaros Bulvarı'nda yayalara yeşil ışık yanarken bir kadının yolun karşısına geçtiği sırada Mercedes marka aracın çarpmasıyla meydana gelen kaza saniye saniye kameralara yansıdı. Kuralları hiçe sayan ve kırmızı ışıkta geçen Mercedes'i son anda farkeden ve donup kalan kadın, otomobilin hızla çarpması sonucu havaya savrulup, birkaç takla attıktan sonra yere düşütü. İlk müdahalesi bir vatandaş tarafından yapılan kadın hastanede hayatını kaybetti.

SÜRÜCÜ CEZAEVİNDE

Sabah 07:00 sıralarında yaşanan görüntülere göre kaza şöyle meydana geldi: Yeşil ışığın yandığı sırada yolun karşına geçmeye çalışan bir kadın, yolun tam ortasındayken hızla gelen 34 BK 096 plakalı gri renkli Mercedes marka otomobili görünce duraksıyor. Olayın şaşkınlığıyla donup kalan ve kaçma fırsatı bile bulamayan yaya, otomobilin çarpmasıyla havaya fırlıyor.Havada birkaç takla atan ve çantası yola saçılan kadın, 10 metre kadar ileriye asfalta düşüyor. Bu sırada kırmızı ışık halen yanıyor ve siyah renkli araç, kurallara uyup durmaya devam ediyor. Yoldan geçen araçlardan inenler yaralıya ilk müdahalede bulunuyorlar. Olay yerinden uzaklaşan mercedes marka otonun sürücüsü ise otosundan inerek çarptığı kadının başında telaşa kapılarak yardım bekliyor. Olayın ardından isminin Emir Rasim Parlak olduğu öğrenilen sürücü, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

www.aktifhaber.com





Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top