0
Çocuğunun önünde eşini balkondan atarak öldürdü. Adana'da çocuğunun gözü önünde karısını öldüren Muhammet Şimşek hakkında müebbet istemi. 
Adana'da komşularının çocuğunun doğum gününden geç geldiği iddiasıyla eşi 21 yaşındaki Dudu Şimşek'i 4 yaşındaki kızları Nisa'nın gözleri önünde oturdukları 3'üncü katın balkonundan aşağıya atarak öldürdüğü öne sürülen 32 yaşındaki Muhammet Şimşek hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Kızı Nisa'nın, "Babam, annemi dövdü ve itekledi, düştü" ifadesi üzerine tutuklanan Şimşek, "Eşim, kızımızı kurtarmak isterken düştü" diyerek suçlamayı kabul etmedi. Ölen Şimşek'in boynunda tırnak çizikleri bulunması nedeniyle sanık eşinin tırnakları kesilip incelemeye gönderildi.

Huzurevleri Mahallesi 77066 Sokak'taki Gizem Apartmanı 3'üncü kattaki dairede oturan 5 yıllık evliDudu Şimşek, kızı Nisa'yı da alarak 7 Temmuz günü bir alt kat komşusu Özlem Opçin'in çocuğunun doğum günü partisine gitti. Yüreğir Belediyesi'nde cenaze evlerine sandalye ve masa götüren taşeron firmada çalışan Muhammet Şimşek, eve geç geldiği iddiasıyla eşiyle tartışmaya başladı.

EŞİNİ BALKONDAN AŞAĞIYA ATTI Tartışma sırasında öfkeli koca Şimşek, iddiaya göre, kızı Nisa'nın gözleri önünde eşini balkondan itekleyerek aşağıya attı. Yaklaşık 27 metreden beton zemine düşen kadın götürüldüğü Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde kurtarılamayarak öldü.

'BABAM ANNEMİ İTEKLEDİ VE DÜŞTÜ' Olay yerine giden Cumhuriyet Savcısı, ölen Dudu Şimşek'in kızı Nisa'nın ve komşularının olayla ilgili ifadelerine başvurdu, olay yeri balkonda inceleme yapıldı. Olayın tek görgü tanığı ölen Şimşek'in kızı Nisa, Adli Tıp Uzmanı ve Cinayet Büro Amiri'nin de hazır bulunduğu ortamda olayın nasıl olduğu sorulduğunda mantıklı cevaplar vererek, "Babam annemi dövdü, annem de ?Alhlah belanı versin' dedi. Daha sonra babam annemi itekledi ve düştü" dedi. Küçük kız, babasının annesini balkondan attığı yeri gösterdi.

'YETER' Komşulardan Nafiye Sultan Akyol'un alınan ifadesinde, olay öncesi komşularının tartıştığını bir süre sonra ölen Dudu Şimşek'in birkaç kez ?Yeter' diye bağırdığını ardından balkondan düştüğünü öğrendiğini söyledi.

'KALABALIK TOPLANINCA FERYADI FİGAN ETTİ' Olayın ardından düşen Dudu Şimşek'in yanına gittiğini belirten Akyol, "Eşi başındaydı. Hiçbir harekette bulunmuyordu. Ağlamıyordu. Kalabalık toplanınca feryadı figan etmeye başladı" dedi.

TIRNAKLARI İNCELEMEYE ALINDI Balcalı Hastanesi Morgu'nda yapılan ön incelemede, ölen Dudu Şimşek'in boyun sol kısmında tırnak izi şeklinde yüzeysel çizikler olduğu görüldü. Bu izlerin itme sırasında eşi tarafından yapılmış olabileceği şüphesi üzerine katil zanlısı eşi Muhammet Şimşek'in tırnakları kesilip incelenmek üzere Ankara Kriminal Polis Laboratuvarı'na gönderildi.

CENNET KOKUSU BURNUMA Bu arada evde yapılan incelemede de, ölen Dudu Şimşek'in eşinden gördüğü baskılar nedeniyle sanki ölümün kurtuluşu olacağı yönünde not bulundu. Buzdolabı kapağına tutturulmuş el kadar kağıtta, "Ezan sesi kulağıma, cennet kokusu burnuma, benden selam olsun varacak mekanıma" yazılı not bulundu. Bu notta incelemeye alındı.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPSİ İSTENDİ Kızı Nisa'nın "Babam annemi itekledi, düştü" demesi ve diğer deliller üzerine tutuklanan Muhammet Şimşek hakkındaki soruşturmayı tamamlayan Cumhuriyet Savcısı iddianamesini hazırladı. Adana 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edilen iddianamede, Şimşek'in ?Eşini kasten öldürme' suçundan TCK'nın 82/1-d maddesine göre ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılması istendi. İddianamede, Muhammet Şimşek'in eşini balkondan itekleyerek öldürdüğü belirtilerek şu görüşlere yer verildi:

SAVCI: İNTİHAR ETMESİ MÜMKÜN DEĞİL "Ölenin düşme öncesi eşi olan şüpheli ile kavga seslerinin duyulmuş oluşu, 4 yaşındaki Nisa Şimşek'in söz ve tavırları, şüphelinin olay öncesi çelişkili beyanları, olay yerinin tespit edilen konumu da nazara alınarak ölenin kendini intihar amaçlı atmasının mümkün olmadığı, eşi ile yaptığı tartışmada eşinin kendisini itekleyip balkondan aşağıya attığı olgusunu açıkça göstermektedir. Muhammet Şimşek'in olay anında eşi Dudu Şimşek ile tartıştığı, tartışmanın kavgaya dönüştüğü, şüphelinin eşini itekleyip balkondan aşağıya atarak ölümüne neden olduğu, böylece müsnet suçu işlediği açıkca anlaşılmaktadır..."

'EŞİMİ BEN İTEKLEMEDİM' Önümüzdeki aylarda hakim karşısına çıkacak olan Muhammet Şimşek ise tutuklandığı nöbetçi mahkemede verdiği savunmasında suçlamayı kabul etmedi. Olay öncesi eşiyle tartıştığını kabul eden Şimşek, "Eşim yemeğimi hazırladıktan sonra kızımla birlikte komşuya doğum gününe gittiler. Bir süre sonra kızım ağlayarak geldi. Arkadaşıyla kavga etmiş. Benimle kalırken ağlamaya başlayınca eşime telefon açtım, ?Çocuk kendi başına eve geldi, senin haberin yok' diye söylendim. Kızım ağladığı için annesinin yanına inmesini söyledim. Eşim eve geç geldiği için tartıştık. Kendisine vurmadım. Eşimle kızım balkona çıktı. Biraz sonra kızımın ?anne' diye bağırmasını duydum. Balkona çıktığımda eşim balkondan düşmüş, aşağıda yatıyordu. Aşağıya indim, ağızından kan geliyordu. Eşimi ben iteklemedim. Kızımın yaşı çok küçük anlatımları doğru değildir" dedi. Şimşek, poliste verdiği ifadesinde de, "Eşim, balkondan düşmekte olan kızımı kurtarmak isterken düştü" demişti.


sondakkahaber.com

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top