0
 İzlemenizi tavsiye ederim. Filmin Konusu : Romantik, Komedi ve Aile türündeki bu filmin konusunda İlk başta, evet gücünü açığa çıkarmak Carl’ın hayatını inanılmaz ve beklenmedik biçimlerde değiştirir ama çok geçmeden anlar ki hayatını sonsuz olasılıklara açmanın bazı olumsuzlukları da olabilmektedir. Filmde Jim Carrey, herşeye evet sloganlı bir programa katılıyor. Bu program tek bir şey için çabalamaktadır, o da insanların herşeye evet demesidir. Carl (jim carrey) ilk başta herşeye evet demenin ona yaramıyacağını düşünüyor fakat bir süre sonra evet sayesinde birçok güzelliğe kavuşuyor.
İyi Seyirler…
 2008 yılı Avustralya ve Amerika Birleşik Devletleri yapımı, ünlü komedi ustası Jim Carrey’nin başrolünü oynadığı ve aynı yıl içinde ülkemizde de gösterime girmiş olan Yes Man Filmi ailenizin online sinema merkezi olan sinemaizle.org arşivindeki yerini Türkçe Dublaj ve Hd görüntü kalitesi ile almış buluyor.
Filmin Yönetmenliğini Peyton Reed yapmış olup, Yapımcılığını ise David Heyman, Bruce Berman, Jim Carrey ve Richard D. Zanuck isimlerinden oluşan dört kişilik bir ekip üstlenmiştir.
Filmi seyreden izleyiciler son derece eğlenceli, bir o kadar da eğitici ve düşündürücü film olduğunu, kahkalarınızı eksik edemeyeceğiniz bir yapım olduğunu ve Jim Carrey’in ustalığını konuşturduğunu ifade ediyorlar. Ünlü aktör için adeta karşısındaki insanı güldürmek için hipnoz etkisi yarattırdığını söyleyen izleyiciler mutlaka izlenmesi gerekn bir film olduğunu düşünüyorlar.
Filmin Başrollerini Jim Carrey, Bradley Cooper, Molly Sims, Fionnula Flanagan, Danny Masterson, Carrie Reichenbach, John Cothran Jr., Lisa Long, Anna Khaja, Maile Flanagan, Sean Obryan, Alfred De Contreras, Brent Briscoe, Zooey Deschanel, Terence Stamp, Luis Guzman, Sasha Alexander, Roni Meron, Jenn Gotzon, Rhys Darby, Pride Grinn, Matt Miller, Kerry Hoyt, Kai Lennox ve Jamie Denbo oynamışlardır.
Yes Man İzle, Bay Evet Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Dublaj Bedava Film İzle, Bay Evet İzle.


Bay Evet İzleYes Man İzleBay Evet Türkçe Dublaj İzleYes Man Full İzleBay Evet Full İzle

Kaynaklar:  http://www.sinemaizle.org/yes-man-bay-evet-full-online-sinema-izle.html
http://www.donmadanfilmizle.com/bay-evet-yes-man-izle-turkce-dublaj/#more-33






Etiketler: , , , , , ,












Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top