0

Hoşlandığınız erkeğin nasıl kadınlardan hoşlandığını merak mı ediyorsunuz? Öyleyse yapılan araştırmalara bir göz atalım.
eHarmony kullanıcılarının yaptığı bir araştırma ilginç sonuçları gözler önüne seriyor. Erkekler kendi tarzında mizah anlayışı olan kadınlara bayılıyor. Çocuksu ve komik bir kişiliğiniz varsa pek çok erkeği etkileyeceğinizden şüpheniz olmasın. Partnerinizin kulağına sevgi sözcükleri fısıldarken seçeceğiniz kelimeler onu sevimli bir adam haline getirecek. Çocuksu ve olgunlaşmamış kadınların partnerine sokulup sevimli hareketlerde bulunması erkeğinin karşı koyamayacağı kıvama gelmesine sebep olacak.

Ayrıca yapılan diğer araştırmalar gösteriyor ki; alaycı kadınlar yüzde 14 daha fazla, çocuksu ve şaka yapmayı seven kadınlar ise yüzde yedi daha fazla erkeklerin ilgisini çekiyor. Make Up, Don't Break Up kitabının yazarı Dr. Bonnie Eaker Weil, erkeklerin kendi tarzında espiri yapan kadınları daha yakın bulduklarından dolayı kolaylıkla iletişim kurabildiklerini belirtiyor.

kadinvekadin.net



Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top