0
Bugün de erkekleri düşünerek sırları deşifre ediyoruz! Her kadın aslında seksi sever ve ister. Fakat hamlenizi doğru yapmanız gerek. Bunun için de onun ruh halini doğru analiz etmeli ve ona göre davranmalısınız.



Modu: Heyecanlı

Eğer yerinde duramıyorda tonlarca adrenalin salgılıyor olabilir. Bu durumu lehinize çevirin. Onun damarlarında gezegen heyecan kimyasallarını ateşleyin!

Arkasına geçip belini sarın. Boynundan öpün. Bu onu daha çok heyecanlandıracak ve beyninin zevk merkezi ona hızlı sinyaller gönderecektir.

Asla yapmayın: Şarap içmeyin! Sakinleştiğinde bu heyecanı kaybedebilir, hatta uyuyakalabilir!

Modu: Şapşal

Eğer bir kadın çocukça hareket etmekten hoşlanıyorsa yatakta da oyuncu olmak ister. Onu gıdıklamakla işe başlayabilirsiniz, belki arkasından yaramaz bir şaplak gelebilir. Amacınız onu güldürerek tavlamak, bu yüzden esnpri anlayışınızı da sonuna kadar çalıştırın. Gülmeye başladıktan sonra usulca dudaklarına yaklaşabilirsiniz.

Asla yapmayın: Kadınlar açık konuşmalardan hoşlanır, dolambaçlı esprilerden kaçının.

Modu: Rahat

Rahat hisseden bir kadın aynı zamanda huzurludur. Göğsünüzde yattığında kendini iyi hisseder. Oksitosin salgılamaya başlar, bu anaç bir duygudur. Birkaç dakika sonra elinizi yavaşça kalçasının yanına doğru indirebilirsiniz. İlk sinyalleri verdiniz. Belki bacaklarının iç kısmına da dokunmak isterseniz.

Asla yapmayın: Asla direkt olarak kalçasına ya da göğüslerine dokunmayın. Yumuşak ve yavaş olun.

Modu: Sinirli

Eğer siz onu kızdıracak bir şey yaptıysanız özür dilemeye başlasanız iyi olur! Daha sonra kibarca ve gözlerinin içine bakarak sorun: "Hatamı nasıl telafi edebilirim?" Ona sarılın ve kendinize doğru çekin. En yakınınızdaki koltuğaya da yatağa götürerek uzanmasına izin verin. Kollarından öpmeye başlayın. Eğer kızacaksa nasılsa dudaklarına ulaşmanıza izin vermeyecektir, ama izin verirse bir kavgadan karlı çıkmışsınız demektir.

Asla yapmayın: Onun iddialaşmayın ve haklı olduğunu hissetmesine izin verin. Ödülünüzü düşünün!

Modu: Sıkkın

Canı her ne sebepten sıkkın olursa olsun ilgilenin. Bir kaıdnın bedenine ulaşmadan önce ruhuna dokunmanız gerektiğini biliyor olmalısınız. Onu dinleyin ve gardını düşürdüğü anda kibar bir öpücük kondurun. Parmağınızı hafifçe boynundan aşağı indirin. Size sarılırsa parmağınız gezintisine devam edebilir. Tatlı öpücüğünüz birden şehvet dolabilir.

Asla yapmayın: Onu gerçekten dinleyip yardımcı olmaya çalışmadan öpmeyin. Bu ona çok itici gelecektir.

Modu: Yorgun

Evet, yorgun bir kadını bile sekse ikna edebilirsiniz. Reddedilme ihtimalini de göz önünde bulundurarak ona yaklaşmalısınız. "Yorucu bir gündü, değil mi?é diye sorarak ellerinizi omzuna atın. Masaj yapmayın teklif edin. Dokunuş onu alevlendirecektir. Kadınların süperertokik bölgesi olan alana doğru masaj yapmaya devam edin: Bacakların kasıklara yakın bölgesi çok hassastır.

Asla yapmayın: Çok beklemeyin. Yoksa uyuyakalabilir!



Kaynak: http://www.elmaelma.com/her-kadin-tahrik-olabilir-930f-p1.htm


Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top