0

Erkeklerin en romantik olduğu yaşlar 50 li yaşlarmış. İngiltere’de erkeklerin en romantik oldğu yaşı bulmak adına bir araştırma yapılmış. Bu araştırmanın sonuçlarına göre erkekler genç yaşlarda pek romantik olmuyorlar. Araştırma, 50 li yaşların erkeklerin en romantik olduğu dönem olduğu açıklanıyor. Araştırmanın detaylarını alt satırlarda bulabilirsiniz.
Araştırmacılar, yaşları 18 ila 65 yaş arasında değişen 2 bin erkekarasında yapılan araştırmada, 51 ila 55 yaş aralığındaki erkeklerin 4′te 3′ünün eşlerine her gün, en romantik jest olarak bilinen “Seni Seviyorum” ifadesini kullandığını ifade etti.
Araştırmacılar, 50′li yaşlardaki erkeklerin genç erkeklere göre aşka daha düşkün olduğunu ve eşlerine sürpriz yapmayı daha çok sevdiğini açıklarken, bu erkeklerin yarısının şiir yazarak, yarısının ise romantik haftasonu tatili düzenleyerek eşlerine sürpriz yaptığını belirtti.
Araştırmacı, Jim Forward, “50′li yaşlara gelen kişiler hayatın tadına varmış, deneyimli ve eşlerini memnun etmek için usta kişilerdir. 50′li yaşlarına gelen kişiler, gençliğinde eşleriyle sayısız tartışmada bulunmuş, yüzlerce hata yapmış kişilerdir” dedi.
Forward ayrıca, “53′üne gelen bir erkek eşini mutlu etmek için neyin işe yaradığını bilen kişidir. 20-25 yaş aralığındaki erkeklerin sadece 4′te 1′i eşini son zamanlarda yemeğe götürdüğünü ifade ederken, 53′ündeki erkeklerin hemen hemen yarısının eşini yakın zamanda akşam yemeğine çıkardığını söyledi” dedi.
Ayrıca 50′li yaşlardaki çiftlerin genellikle yalnız yaşadığını söyleyen Forward, “Yaşlı nesille genç nesil arasındaki önemli farklardan biri de, çiftlerin yaşlılık döneminde birbirlerini şımartmaya daha fazla zamanlarının olması ve haftasonları dışarıda eğlenmek için daha özgür olmasıdır” dedi.
Kaynak:(AskMen)

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top