0
8 Mart Dünya kadınlar günü kutlanırken, kadınlarla erkeklerin arasındaki uçurum git gide büyüyor. Kadınlar medyanında gazıyla, malum dizilerdeki malum görüntülerle haşır neşir olurken. Şükürsüzlük diz boyu alıp başını giderken, komşum aldı ben alamadım, bende isterim sesleri evlerden sokaklara sızarken. Kadınlar isterük isterük eşitlik isteriz, hak isteriz, hukuk isteriz, hep isteyen bir topluluk haline geldi, hep isteyen bu topluluk nedense kendilerine hiç sormaz, biz ne verdik?

ERKEKLER UZAYDANMI GELDİ?
Erkekler şöyle erkekler böyle iyide bu erkekler bu hale nasıl geldi? Erkekleri uzaydanmı ışınladılar dünyaya, sokaklara dökülüp kadına şiddete hayır diye bağırırken ne kadar samimisiniz, yoksa işin içinde başka hesaplarmı var?
Sokak hayvanları için belediyeleri basan kadınlar, kendi hem cinsleri ister yabancı isterse bizim kadınlarımızdan olsun, genel evlerinde zorla satılırken, randevü evlerinde satılırken ve akla hayale gelmiyecek işler yapılırken neden seslerini çıkarmadılar.
İsterüzz isterüzz hep isterler ama hepte kendilerine isterler, başka bir kadın falan bişey istedikleride yok aslında , görünüşe aldanmayın.
Fakir fukara nice kadınlar sokaklarda ekmek toplarken, pazar yerlerinden çöpe atılan sebzeleri toplarken taksim meydanında yürüyen kadınlar neler yaptı acaba?
Eşitlik isteriz sözleri aldı başını gitti, oysa herkes kanunlar önünde eşit olmalı, oysa kadınlar kanunlar önünde erkeklerden daha üstün. Kanunlar önünden çıkartıp genelde eşit oldumu tehlike arz etmekte, çünkü herkesin eşit olduğu bir yerde kaos olur. Her birey toplum içindeki vazifesini görevini bilecekki kaos olmasın.
Bu kadar hak hukuk tanındıkça, kadınlar üstüne bu kadar titrendikçe neden acaba kadın cinayetlerinde patlama oldu, çığ gibi büyüdü.
Bu cinayetlerin suçlusu yine kadınlar, erkeği yetiştiren, annesi kadın değilmi? Erkeği yetiştiren ablası, teyzesi, halası kadın değilmi?
Ne ekersen onu biçersin.
Fahri Dr. Fahrettin

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top