0

Değerlisin. Hayatı güzel yaşamak için gereken herşeye sahipsin. Yapman gereken sadece “sağlıklı tercihler” çünkü hayatının akışını belirleyen bunlar, başka bir şey değil inan. Kendine karşı sorumlusun bu anlamda.
Aşkın gözünün niye kör olduğunu hatırlar mısınız? Hani bir hikaye vardır anlatılan, dünyanın çeşitli duyguları ve halleri saklambaç oynamaya karar verir. Çılgınlık ebe olur, saymaya başlar. Sevgi, ihanet, tutku, yalan, kıskançlık, hırs koşuşarak saklanırlar, ama aşk kararsız olduğundan son dakikaya kadar ortada kalır, nereye kaçacağını bilemez. Son anda, güllerin arasına saklanır. Çılgınlık tüm duyguları teker teker bulur, aşk hariç. Bu duruma katlanamayan kıskançlık, aşkı ispiyonlar. Çılgınlık da alır eline bir sopa, güllerin arasına şuursuzca savurur. Tam bu esnada, aşkın çığlığı duyulur ve usulca çıkar saklandığı yerden. Yüzünden kanlar akmaktadır…Çılgınlık yaptığından bin pişman aşka sorar, nasıl telafi edebileceğini; aşk da der ki: “Gözlerimi geri veremezsin. Ama benim için bir şey yapmak istersen, kılavuzum olabilirsin.”
Ve o günden beri, aşkın gözü kördür…
Ve her zaman çılgınlık yanındadır…
Aşka kılavuzluk etmek için……
Aşk ne kadar gözümüzü kör etse de, birlikteliklerde doğru insanı bulmak çok önemli bence. Kadın olsun, erkek olsun, kimse dünyaya mutsuz olmak için gelmiyor, dolayısı ile kimsenin diğerinin huzurunu kaçırmaya hakkı yok. Hakkı olduğunu düşünenleri kendinizden uzak tutmak ise sizin elinizde. Bunu hiç unutmayın.
Gerçek sevgili, geldiğinde hayatınızdaki boşluğu dolduran değil, gittiğinde yeri doldurulamayanlardan olsun. Size değer versin, değer verdiğini göstersin, kendinden önce sizi düşünsün, saçınızın teli için yüreği titresin, mutluluğunuzla sarhoş olsun, can yoldaşınız, hayat arkadaşınız, canınız, bir taneniz olsun… Başınızı omzuna koyduğunuzda ruhunuz dinlensin, gözlerine baktığınızda ne demek istediğinizi anlasın, onunla bir ömür boyu beraber olmak, yaşlanmak en tatlı rüyanız olsun…
Önce siz kendinizi sevin, önce siz değerinizi bilin, devamı kendiğinden gelecek emin olun. Söz veriyorum gelecek.
erkekmekani.com

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top