0

Kadınların erkeklerden daha çok konuştukları bir gerçek. Peki ama neden? Neden biz erkekler kadınlara oranla daha az susuyoruz? 




Bir kadının ağzından günde ortalama 23 bin  kelime çıkarken biz erkeklerde bu oran neredeyse yarı yarıya düşüyor.

İşten yorgun argın gelen kadın gününü anlatmaya başlar hiç üşenmez,yorgunluğu aklına gelmez,fakat erkek günün nasıl geçti diye sorulduğunda ‘’iyi’’ der ve bitirir.Onun için detaylar gereksizdir. Zaten o iyi kötü bir niyetle söylenmemiştir. Günü iyi geçtiği için iyidir.

Yada bir tartışma sırasında kadın sinirlendiği an bağırıp çağırmaya başlar fakat erkek sinirine hakim olup sinirlerin yatışmasını bekler ve daha sonra konuşmak için susar.. Yada bulunduğu mekanı terkeder gider.
Sürekli konuşan günün kritiğini yapan kadın ve karşısında suspus duran erkek. Yada arada sırada ‘’ ha, evet, hıhı, yaa, öylemi, anladım ‘’ vs vs gibi kelimeler söyleyen erkek. Sanırım her evde böyle kareler yaşanıyordur…

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top