0


Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde gece yarısı bir yayaya çarpıp kaçan sürücü, sabah gidip jandarmaya teslim oldu. Sürücü, çarparak ölümüne sebep olduğu kişi yeğeni çıkınca kahroldu.

Kaza, dün gece saat 00.30'da Lapseki ilçesine bağlı Adatepe köyünde meydana geldi. Duble yol inşaatı sebebiyle bir şeridi trafiğe kapalı olan yolda yaya olarak yürüyen 27 yaşındaki Ahmet Yıldız'a, trafiğe kapalı yolda seyreden A.U. idaresindeki 17 LS 367 plakalı otomobil çarptı.

Vatandaşlar, otomobilin kazanın ardından kaçtığını söyledi. Çevredeki vatandaşlar, 112 Acil Servis'i arayıp ambulans çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, bütün müdahalelere rağmen Ahmet Yıldız'ı kurtaramadı. Olayla ilgili soruşturma başlatan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaza yapan aracı köy yolunda buldu. Sabah İlçe Jandarma Komutanlığı'nı telefonla arayan A.U., kazayı kendisinin yaptığını itiraf edip, ardından karakola giderek teslim oldu. A.U'nun çarparak ölümüne sebep olduğu kişinin yeğeni Ahmet Yıldız olduğunu öğrenince ise yaşadığı şok bir kat daha arttı. Ölen Ahmet Yıldız'ın dayısı olan A.U. gözaltına alındı.

Karabiga'da bir fabrikada çalışan Ahmet Yıldız'ın eve dönüş yolunda serviste uyuyarak ineceği durağı kaçırdığı, daha sonra yolda inerek köyüne yürüyerek gitmeye çalıştığı öğrenildi.
http://www.sabah.com.tr/Yasam/2012/05/28/carpip-kactigi-kisi-yegeni-cikti
Etiketler : kaza, Çanakkale

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top