2

Yeşil ışık yanmasıyla minibüsün altında kalan çocuğun mucize kurtuluşu saniye saniye görüntülendi


Beyoğlu’nda trafik ışıklarında duran sürücülere kağıt mendil satan kadının yanındaki çocuklarından biri, yeşik ışığın yanmasıyla hareket eden minibüsün altında kaldı.

Güvenlik kamerasına yansıyan olay, Beyoğlu Sütlüce İmrahor Caddesi trafik ışıklarında geçtiğimiz salı meydana geldi. Görüntülerde, kırmızı ışık yandığı sırada araçlar duruyor. Bu sırada araçlardan birinin yanına, beraberinde iki çocuk bulunan bir kadın yaklaşıyor. Kadın, sürücüye elindeki kağıt mendili satmak istiyor. Bu sırada araçlar için yeşil ışık yanıyor. Tam o anda annesinin yanında bulunan 5 yaşındaki Meksel, az sonra hareket edecek minibüsün önünden yolun karşısına geçmeye çalışıyor.

Get Adobe Flash player


KİMSE DURMADI

Yeşil ışıkla birlikte gaza basan minibüs sürücüsü, küçük çocuğu farketmiyor. Küçük çocuk, minibüsün altında kalıyor. Annesinin çığlıkları arasında, minibüsün arka sol tekerleği küçük çocuğun üzerinden geçiyor. Minibüsün sarsılmasına rağmen olan biteni farketmeyen sürücü yoluna devam ediyor. Çaresiz anne, yerde yatan Meksel'i kucağına alıp arkadan gelen araçların sürücülerinden yardım istiyor. Ancak hiçbir sürücü durmuyor. Sürücüler yardım etmek yerine yollarına devam ediyor. Meksel'i ezen aracın sürücüsü ise çevredekilerin uyarmasıyla bir süre sonra yolun sağında duruyor.

HASTANEDE KONUŞTU

Küçük Meksel'in annesinin yardımına çevredeki vatandaşlar yetişiyor. Meksel olay yerine çağrılan amsulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayı ufak eziklerle atlatan Meksel, hastanede görüntülendi. Meksel, "Üzerimdem minibüs geçti" derken olayın şokunu yaşıyordu. Küçük Meksel gördüğü tedavi sonrası taburcu edildi. Minibüs sürücünün ise olaydan sonra götürüldüğü polis merkezinde ifadesi alındı. Sürücü, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

İŞTE O VİDEO;



Kaynak : http://www.internethaber.com/beyoglu-minibus-kaza-mucize-kurtulus-surucusu--429142h.htm#ixzz1w0qPNm00

Yorum Gönder Blogger

  1. Offf OFF çok kötü yaaa üzüldümmm :((

    YanıtlaSil
  2. videoyu izledrim içim bi tuhaf oldu :(( :(( bu nasıl şöför hadi çocuk küçük aracın önünden görmedin geçtin düz yolda asfaltta araba hopluyor çocuğun üstünden geçerken hiçmi anlamadın şöförüm diye geçiniyorlar

    YanıtlaSil

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top