3
Benim kullandığım ve çok beğendiğim her zaman işime yarayan güzel bir program. Unutmak istemediğiniz notlarınızın gözünüzün önünde olmasını istemezmisiniz? Bilgisayarınızın masa üstünde yapışkan notlar kullanımı kolay türkçe dil desteğide var, hemde ücretsiz. Önceden metin belgesine yada başka ofis belgelerine yazıyordum ne yazıkki yazdıklarımı bazen bulamıyordum, gözümün önünde olmadığı içinde unutuyordum yazdıklarımı ve yapacaklarımı, internette gezinirken  FreeNote' yi buldum bir deniyeyim bakalım nasıl bir şey düşüncesiyle indirdim kurdum baktım test ettim güzel işe yarıyor sizlerlede paylaşmak istedim. İndirmek kullanmak isterseniz sayfanın en altında konunun sonunda göreceksiniz İNDİR Free Note yazıyor. İndirmesi kolay, kurulumu kolay, kullanımı kolay daha ne olsun .
Gelelim  FreeNote nin özelliklerine: 


FreeNote - Windows 'masaüstü için ÜCRETSİZ Sticky Notes

FreeNote masaüstü etrafında sanal yapışkan notlar yer sağlayan ücretsiz bir uygulamadır.
Üzerine notlar yazmak için en iyi yer nedir? Tabii ki, bir bakışta tüm görebilir PC masaüstü,. 
FreeNote PC'nizin ekran etrafında sanal yapışkan notlar bir dizi oluşturmanızı sağlar.
FreeNote kullanımı kolaydır: yüklemek ve sarı not simgesini Windows 'görev çubuğunun saatin yanında görünür, sadece çift, yeni bir not oluşturmak için üzerine tıklayın.
Etkinleştirebilir ve değiştirebilirsiniz onları, ya da notu açılır menü görünür izin sağ fare düğmesini kullanın notları tıklayın: Eğer yeniden boyutlandırmak otomatik, (kaldırmak) not bırakabilir veya not düzeni özelliğini paneline erişmek et.
Her not için size grafik düzeni seçerek yazı tipini, yazı tipi boyutunu, arka plan rengini, metin rengini ve kenarlık rengi kişiselleştirebilirsiniz.
FreeNote basit ve kullanımı kolay olacak şekilde dizayn edilmiş ve bu, hiçbir ücret ödemeden dağıtılır indirmek ve kullanmak ücretsiz .
Entegre arama teknolojisi: Bir notu üzerine sağ tıklayın ve seçin Internet üzerinde notlar ana kelimeleri aramak için "Web'de arama".
FreeNote destekleyen çok dilli bir yazılımdır birçok dilde .

FreeNote indirin

Geçerli sürüm 1.263 (2008-11-27) indir [1,07 MB]:


HTTP Yükleme: site1

 


                     
İlgili Aramalar:

Yorum Gönder Blogger

  1. Amazіng! Its actually awesοme аrticle, I have got much сlеar idеa regarԁing
    fгom this piece of ωriting.

    my web site - buy beѕt luxury fragrances onlіne ()

    YanıtlaSil
  2. I am sure this paгagrаph has touсhеd all the internet viewers, itѕ really really nice piece of wrіtіng on building uρ nеw
    ωeblog.

    Alѕo vіsіt mу webpage; Plattformаufzüge Preise
    **

    YanıtlaSil
  3. It's a shame you don't have а donate button! I'd most certainly donate to this outstanding blog! I guess for now i'll settle for bοoκ-maгking anԁ adԁing your RSS feed to my Google accοunt.
    ӏ looκ foгwaгd to new
    uρdates and will sharе this site with my Facebook group.

    Talk soon!

    Feel fгee to surf to my web-site ... Treppenaufzug

    YanıtlaSil

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top