2

 İsmine bakmayın manyak komik bir film. Amerikan Pastası filminin güney kore versiyonu. Gülmek eğlenmek istiyorsanız şiddetle tavsiye ederim. Üstelik korece bilmenize gerek yok öyle akıcı bir filmki herşeyi gayet iyi anlıyorsunuz. Güney Koreli üniversite öğrencilerinin yurtta kızlı, erkekli başlarından geçen olayları komik bir tarzda anlatan birazda erotik sahneler bulunan bir film. Başroldeki kızda çok güzel söylemeden edemedim ;)
 
Aşırı derecede şanssız genç delikanlının başından utanç verici bir sürü olay geçer talihsiz durumlar hep onu bulur. Ona yardım etmeye can atan arkadaşlarından oluşan grup en unutulmaz cinsel komedilerden birini yaparlar, oldukça komik, dramatik ve neşeli anlardan oluşmaktadır. Sonunda "gül yağını eller sürünür, derdini bülbül çeker" misali sahneler gerçekten seveni ayırt edemeyen genç kız karaktersiz bir gençten hamile kalır, bebeği aldırmasını söyleyince kızın dünyası kararır bütün bu olanlara rağmense onu gerçekten seven utangaç ve başından bir sürü talihsiz olay geçen gençse sevdiğini yaşatmak için büyük bir mücadele sergiler.




İyi seyirler....

Yapım: 2002 - GüneyKore
Tür: Komedi ,  Romantik
Süre: 96 dakika
Yönetmen: Je-gyun Yun
Oyuncular: Ji-won Ha, Yi Shin, Chae-yeong Yu, Jae-yeong Jin, Seong-guk Choi

Senaryo: Je-gyun Yun
Yapımcı: Ji-seung Lee , Ho-seung Lee

BU FİLME BENZEYEN BİR KAÇ KORE FİLMİ
1. The Peeping Tom
2. Tortured Sex Goddess of Ming Dynasty (2003)
3. Viva Erotica
4. Witchcraft vs Curse (1991)
5. Invitation Only (miyabi)
6. Lover aka The Intimate
7. Sex Is Zero 2 (2007)
8.Sexy Soccer
9. Temptation of eve
10. [naynay]Summer Time

11. Our Sex Journey
İlgili Aramalar:

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top