6


ABD'de, cinayet suçundan 23 yıl hapis yatan bir kişi masum olduğu anlaşılınca serbest kaldı. Yaşananlar 2004 yılında Mert Baykal'ın yönetmenliğini yapmış olduğu 'Pardon' filmini akıllara getirdi. Filmde, işlemediği suçlar yüzünden yanlışlıkla 6 yıl 3 ay hapis yatan bir mahkumun başından geçenler ele alınmıştı.

ABD'de, cinayet suçundan 23 yıl hapis yatan bir kişi masum olduğu anlaşılınca serbest bırakıldı.

New York'da, 1991'de, Chaskel Werzberger isimli bir hahamı öldürdüğü gerekçesiyle 2'inci derece cinayet suçundan 37 yıl hapis cezasına çarptırılan ve 23 yıldır hapis yatan David Ranta'nın masum olduğu anlaşıldı.

DEDEKTİFLERDEN HATALI İNCELEME

Savcı Charles Hynes, tanık ifadeleri yeniden incelendiğinde büyük çelişkiler ortaya çıktığını ve olayı inceleyen dedektiflerin davayı hatalı incelediğini açıkladı.

TÜM HAYATI BİR HİÇ UĞRUNA MAHVOLDU

Bugün 58 yaşında olan Ranta ise baştan beri kendisinin masum olduğunu söylediğini ama kimsenin kendisine inanmadığını belirtti. Tüm hayatının bir hiç uğruna mahvolduğunu söyleyen, matbaa işleriyle uğraşan Ranta'nın, hayatına nasıl devam edeceği bilinmiyor.

"DEFOLUN GİDİN BURADAN"

Duruşma sonrasında gazetecilerin etrafını sardığı Ranta'ya, ilk olarak ne yapmak istediği soruldu. 58 yaşındaki Ranta, özgür bir insan olarak ilk dileğini, 'Defolun gidin buradan' diyerek dile getirdi. Ranta daha sonrasında, "Şu an, sanırım yüzmek istiyorum, bu çok rahatlatıcı olur" dedi.

Kaynak: haber365.com


İlgili Aramalar:

Yorum Gönder Blogger

  1. adamın geçen 23 yılını kim geri vercek acaba :-b

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısın "pardon" derler iş biter sanırım 8-)

      Sil
  2. Youг post fеatuгes confirmеd nеcesѕary to me.
    ӏt’s extremelу useful anԁ уou're obviously very well-informed of this type. You possess opened my eyes to be able to different opinion of this kind of subject matter along with intriguing and strong content material.
    My webpage: phentermine

    YanıtlaSil
  3. paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. ne saçmalık bu hatalı incelemeden dolayı 23 yıl gitti, umarım aynısı tekrarlanmaz ve pardon diyerekte bu durumu telafiye çalışmazlar

    YanıtlaSil
  5. Zaten film Türkiye'de meydana gelmiş bir olaydan hareketle çekilmişti. Türkiye'de pardon demişlerdi ama ABD'de o adam sağlam bir tazminat alacak büyük bir ihtimal. Almalı da zaten. Büyük talihsizlik be ne diyeyim.

    YanıtlaSil

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top