1
Cep' ten ödev yapma zamanı. Ödevimi nasıl yapacam diye dert etmek yok, bilgisayar aramak yok, şimdi cepten ders yapmak, ödev yapmak çok kolay.
Akıllı telefonlarda ödev yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Sosyal öğrenim zirveye çıkıyor. Daha önce de duyurulduğu gibi Brainly Sosyal Öğrenim Ağları, bilgi paylaşımının daha etkili bir şekilde kullanılması için IOS ve Android uygulamalarını güncelleyerek hizmete sundu.

Brainly Sosyal Öğrenim Ağı Türkiye’de Eodev.com tarafından temsil edilmektedir. İlkokuldan üniversiteye kadar öğrencilerin bir araya geldiği bu ücretsiz portal, gamefication metodu (sosyal oyun kuramı) ile öğrencilere ev ödevlerinde birbirlerine yardımcı olabilecekleri, tartışabilecekleri, iletişim kurabilecekleri keyif ve rekabet içerisinde geçen bir ortam sunuyor. Bir yıl önce Türkiye’de hizmete girmiş olan portal mobil uygulamalarında geliştirilmesi ile kısa zaman zarfında öğrenciler, öğretmenler ve veliler tarafından kazandığı popülerlüğin yanı sıra kazanmış olduğu başarılarlada takdirler kazanmıştır.
“Mobil cihazlar için geliştirmiş olduğumuz uygulamaları güncellememiz daha önceki yapmış olduğumuz çalışmalarımızın doğal bir devamıdır. Yeni güncellemeler sayesinde sosyal öğrenimi daha ileriye taşıyacak modern, pratik ve hızlı uygulamalarımızla kullanıcılarımızın karşısına çıkmaktan dolayı heyecan içerisindeyiz. “Takım olarak çalışma, yalnız çalışmaktan daha etkili ve eğlencelidir” felsefemizi hız kesmeden yapacağımız çalışmalarımızla daha ileriye taşıyacağız.” dedi Michal Borkowski, Brainly.com SEO ve Eş Kurucusu.


Nasıl Çalışır?
Tamamen ücretsiz olan uygulamaya yüklendikten sonra klasik olarak ya da Facebook ile giriş yapılabilir. Anasayfa içerisinde bulunan arama motoru sayesinde istenilen ders konusu hakkında sorulmuş olan sorular, cevaplar ve bilgiler aranabilir. Filtre özelliği sayesinde ise okul seviyesi ve konular özel olarak seçilerek arama bu şekilde özelleştirilebilir. Ekle butonu sayesinde soru sormak ve cevaplamak çok hızlı ve basittir. Ayrıca resmini çekmiş olduğunuz bir soruyu direk olarak sorabilme avantajına da sahipsiniz. Cevapların yanı sıra yorum ekleme özelliği ile tartışarak sorular hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.
Brainly.com IOS ve Android uygulamaları 2013 yılında hizmete girmiş olup şuana kadar 360 bin kez indirilmiş ve 100 bini aşkın soru ve cevap yine mobil uygulamar tarafından verilmiştir. Uygulamanın Türkçe versiyonu eğitim kategorisinde en iyi dört uygulama arasına girmiş ve aynı zamanda tavsiye edilen uygulamalar arasında yer almıştır.

Eodev.com uygulamalarını indir

Brainly.com Hakkında
Brainly.com öğrenmenize olanak sağlayan, deneyimlerinizi paylaşmanıza fırsat veren ve yeni insanlarla tanışabileceğiniz ortamı oluşturan bir sosyal öğrenim ağları grubudur. Grup aşağıdaki ülkelerde mevcuttur: Zadane.pl (Polonya), Znanija.com (Rusya, Ukrayna ve diğer Rusça konuşan ülkeler), E-aufgabe.de (Almanya), Misdeberes.es (İspanya, Meksika ve Güney Amerika), NosDevoirs.fr (Fransa), Eodev.com (Türkiye) ve Brainly.com.br (Portekiz ve Brezilya). Hep birlikte 19 ülkeyi kapsayıp,aylık 11 milyondan fazla farklı kullanıcıya hizmet veren ağlardır. Daha fazla bilgi için: http://brainly.com/.



Etiketler: cepten ödev, cepten ödev yapma, akıllı telefondan ödev yapmak programı, telefondan ödev yapma programı, cep telefonundan ödev nasıl yapılır, cepten ödev yap, cep telefonundan ödev yap, akıllı telefondan ödev yap, cep telefonuyla ev ödevi, cepten ders, cepten ders yapma, cepten ödev yapmak, iphone ile ödev yapmak, iphone ile ders yapmak, iphone ödev programı, iphone ders programı indir, ödev programı indir, iphone ödev yap, cepten ödev yapma proframı indir, cepten ders yapma programı indir, iphone ders yapma programı indir,

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top