0

Nazlı Ilıcak ile Nagehan Alçı'dan Başbakan Erdoğan'a 'öğrenci evleri' eleştirisi...

-Nazlı Ilıcak: Başbakan'ın bu tavrı ne demokrat ne de muhafazakar. AK Parti'ye oy verdim, şimdi utanıyorum. Bu tavır çok yanlış.
VİDEO İÇİN TIKLAYIN
 -Nagehan Alçı: Bunun kabul edilir, elle tutulur hiç bir tarafı yok. Başbakan'ın bu söyledikleri uygulanmayacak. 


Nazlı Ilıcak, Kadri Gürsel, Altan Öymen ve Nagehan Alçı Erdoğan gündemi değerlendirdiği Dört Bir Taraf programında dün akşam öğrenci evleri tartışması masaya yatırıldı. Her konuda Başbakan Tayyip Erdoğan'ı eleştiren Öymen ile Gürsel'e bu kez Ilıcak ile Alçı da katıldı. 

'BAŞBAKAN'IN SÖYLEDİKLERİNİN UYGULANMAYACAĞINI İDDİA EDİYORUM'
 

Erdoğan'ın, kızlı erkekli aynı evde kalınması ile ilgili söylediklerini gerçekçi bulmadığını ifade eden Nagehan Alçı, 'Bunun uygulanmayacağı konusunda herkesle iddiaya girerim. Bunu gündeme getirmek son derece yanlış. Kabul edilir, elle tutulur hiç bir tarafı yok' şeklinde konuştu. 

Yurtlar konusunun da kimsenin üzerinde durmadığına dikkat çeken Alçı, 'Karma yurduna gitmek yasak olamaz. Karma okul da olacak, ayrı okul da olacak. Dini okul da olacak, laik okul da olacak. Yani her şeyin önündeki engelleri kaldırmayı hedeflememiz lazım' dedi. 

'BAŞBAKAN BUNU SEÇİM YATIRIMI OLARAK SÖYLEDİYSE DAHA KÖTÜ' 

'Erdoğan bunu siyasi sebeplerle de yaptıysa hoş bir şey değil' diyen Nazlı Ilıcak ise, 'Çünkü bu bir tortu bırakıyor, birikim bırakıyor. Bir kere yurt dışındaki imajını çok zedeliyor. Zaten Gezi olaylarından sonra herkes kabul etti, AK Parti'nin Bakanları da kabul etti ki; iktidarın aurası yurt dışında biraz söndü' ifadelerini kullandı. 

Ilıcak, 'Kişilerin kaldığı özel evlere ihbar üzerine müdahale seçim yatırımı olsa dahi hoş bir şey değil. Bir yandan kendine demokrat diyeceksin, bir yandan da bu manada özel hayata müdahale edeceksin. İnsanları çekingen ve korkan hale getireceksin. Bu şekilde tabi kutuplaşmayı da besliyorsunuz. Başbakan bunu hakikaten bir seçim yatırımı olarak düşündüyse daha da kötü' diye konuştu.
'BU TAVRI NE DEMOKRAT NE DE MUHAFAZAKAR'

Başbakan'ın bu tavrı ne demokrat ne de muhafazakar olduğunu söyleyen Nazlı Ilıcak, 'Bu konu hukuk dışı ve bu konuyu şiddetle kınıyorum. Eğer bundan oy gelecekse hiç gelmesin. Türkiye'ye hizmet eden bir Tayyip Erdoğan var, ben AK Partiye oy verdim dedim, şimdi hakikaten utanıyorum. Bu tavır çok yanlış bir tavır' şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE



İlgili Aramalar:

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top