0


Metin, Ali, Feyyza. Yok yanlış yazmadık. Koyu Beşiktaşlı emekli mühendis Tahsin Bey efsane üçlüyü yaşatmak için ilk iki çocuğuna Metin ve Ali ismini verir. 3. çocukları kız olunca onun adı da Feyyza oluverir.
Babalarının zoruyla, kollarında bir altın bilezikleri olsun diye, yazları su tesisatçısında çıraklık yapan Metin ile Ali, okuyamayınca gerçekten tesisatçı olup çıkarlar. Ancak onların hamurunda başka bir şeyler vardır.
Feyyza'nın eline bakan, eve para getirmeyen ikili dünyaya barış ve mutluluk getireceklerine inanmaktadırlar. Kimsenin ciddiye almadıkları icatlarının gerçekten çalışıyor olması, hayatlarındaki tüm dengeyi değiştirir..

Turhan bey Metin ve Ali'yi hayata hazırlamak, okulda başarılı olamazlarsa hiç değilse bir meslek öğrenmleri için çocukluklarından itibaren belli işlerde çalışmaları için çırak olarak verir. Ancak Metin ve Ali ne okulda ne de işte başarılı olamazlar. En sonunda bir tesisatçı dükkanı açarlar ve başlarlar kendi kafalarına göre takılmaya. Dükkanda işte çok kendi kafalarına göre icat yapmaya çalışan Metin ve Ali sonunda dünyanın kaderini değiştirecek bir icada imza atarlar ama bu icadın değeri uzun süre kimse tarafından bilinmeyecek.

Feyyza ise babasının göz bebeği olarak büyümüş ve iyi bir işe sahip olmuştur. Halen ailesiyle birlikte yaşayan Feyyza abilerinin ve evin tüm yükünü taşır.

Sıcak ve samimi konusuyla Kardeş Payı izleyicilerden tam not alacak gibi.

Kardeş Payı Dİzisi Oyuncuları
Kardeş payı dizisinin oyuncuları Metin & Ali & Feyyza Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan İşler Güçler dizisinin yıldızları Ahmet Kural ve Murat Cemcir icatçı kardeşleri canlandırıyorlar. Behzat Ç. dizisinden tanıdığımız güzel oyuncu Seda Bakan mucitlerin kız kardeşleri rolündedir. Ayrıca yayından kaldırılan Kelime oyunu’nun başarılı sunucusu Ali İhsan Varol‘u bu dizide kötü adam olarak izliyoruz. Tüm oyuncuların listesi ise aşağıdaki gibidir: Ahmet Kural (Metin)  Murat Cemcir (Ali)


Tüm oyuncular Seda Bakan – Feyyza Rıza Akın – Tahsin (Metin, Ali ve Feyyza’nın babası) Ayşe Kökçü - Hamiyet (Metin, Ali ve Feyyza’nın annesi) Ali İhsan Varol – Yiğit (iş adamı) Şinasi Yurtsever – Hilmi İpek Yaylacıoğlu – Eda Berfu Öngören – Şükriye (Ali’nin karısı) Sadık Gürbüz – Şerif Korhan Herduran – Oğuzhan Nazlı Tosunoğlu – Şükriye annesi Fulden Akyürek – Derya Büşra Pekin – konuk oyuncu Ayhan Tas – Turgut Cemil Şahin Tuncay Beyazıt Ahmet Arslan Tarık Bayrak Basri Albayrak Kadir Polatcı Doğukan Manço – konuk oyuncu Dizinin kadrosu Işık şefi: İsmail Akhan Kostüm tasarım: Hale İşsever Sanat yönetmeni: Esra Oral Genel sanat yönetmeni: Dilek Pınarcı Başak Yapım koordinatörü: Fatih Canoğlu Cast direktörü: Tümay Özokur Kurgu yönetmeni: Aykut Yıldırım Müzik: Aytekin Ataş Yardımcı yönetmen: Vedat Uyar Görüntü yönetmeni: Ömer Yılmaz Senaryo: Selçuk Aydemir Uygulayıcı yapımcı: Cem Baydur Proje tasarım: Selçuk Aydemir Genel koodinatör: Nazlı Heptürk Yapımcı: NTC Medya Yapımcı: Mehmet Yiğit Alp Yönetmen: Selçuk Aydemir Kardeş payı dizisi ne zaman başlıyor?








İlgili Aramalar:

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top