0





Salyangoz masajı hiç duydunuzmu?Salyangoz kremi gibi güzellik ürünleri aldı başını gitti ancak salyangoz masajında direk salyangozun kendisi kullanılmakta. Güzel görünmekse mesele bildiğiniz gibi bayanlar her şeye katlanır, görüntüye bakıp iğrenirler gibi bir düşünceye boşuna katılmayın.
Uzakdoğu ve sibiryada çok yaygın olduğu söylenen salyangoz kreminin ne kadar faydalı olduğu hakkında bir bilgimiz yok her konuda olduğu gibi bu konudada her kafadan bir ses çıkmakta.
Malum sülükte insan bedenine konulmakta ve yüzyıllardır faydalarından dolayı kullanılmakta ancak salyangozun faydaları nedir bilimsel açıklamasını mutlaka kullananlar, yapanların açıklaması lazımki bizde bilelim. Eğer sizde salyangoz masajı yaptırdıysanız yorumlarınızı merakla bekliyoruz :)

İlgili Aramalar:

Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top