1

Ben fotoğraf çekmeyi seven yanımda devamlı fotoğraf makinası taşıyan biriyim, benim gibiler için aslında kaçırılmayacak fırsat, aslında talile çıkmayı sevenler, benim gibi fotoğraf çekmeyi sevenlerin yanında meslekleri, işleri gereği devamlı yanlarında fotoğraf makinası taşımak zorunda olanlar örneğin Emlakçılar, sigortacılar, eksperler için aslında olmazsa olmaz bir cep telefonu.

SAMSUNG Galaxy S4 zoom Tabiki kullanım kolaylığı' da çok önemli isterseniz aşağıda yapmış olduğum araştırmaları bir okuyun eklemek istediklerinizi en alttaki yorumlar kısmına MUTLAKA AMA MUTLAKA yazın, bu telefonu almak isteyenlere yardımcı olun hayır dualarını alın.


SAMSUNG Galaxy S4 zoom ARTILARI:

SAMSUNG Galaxy S4 zoom Fotoğraf makinası, Video kamera, tablet pc, Akıllı telefon, Dokunmatik
Dahili hoparlör, Parlak ekran, Gerçekçi renk, Kamerası gerçekten çok başarılı. Bir çok mod var ve her biri çekimlere ayrı bir farklılık katıyor. Zoom kalitesi gerçekten çok iyi "bu kadar olmaz" dedirtiyor. Performans açısından, cihaz çift çekirdekli olmasına rağmen herhangi bir sıkıntı yaşamadım kesinlikle. Oyun performansı güzel.


SAMSUNG Galaxy S4 zoom EKSİLERİ:

Aksesuar eksik
Sanırım yeni çıkmasından olsa gerek aksesuar sıkıntısı var, kılıfı her yerde bulunmuyor.


Şarzı çok çabuk bitiyor
Bu kadar üstün özelliğe sahip bir telefonda, herşeyin düşünüldüğü böyle bir telefonda şarz konusuna bir çözüm getirememeleri çok ilgimi çekiyor neden acaba şarz konusunda devrim yaratacak özelliklere imza atmıyorlar, enerji olmadan teknoloji hiç bir işe yaramaz.
SAMSUNG Galaxy S4 zooma dayanıksız şarzı bence büyük eksiklik hiç yakışmıyor.


Optik dışarda
zoom telefon ile bütünleşse daha iyi olurdu zoom dışarda duruyor, görselliğini etkiliyor, bir taraftan bakınca fotoğraf makinası görüntüsü verilmiş gibi tasarlanmış sanki bir taraftan akınca cep telefonu görüntüsü ancak telefonun içine yerleştirilip kullanıma ihtiyaç duyulduğunda telefonun içinden çıksaydı yani zoom yakınlaştırma yapsaydı daha mantıklı gibi gelirdi sanırım. Çünkü kamera tam olarak içine girmediği için kullanımda ve taşımada kolaylık sunmuyor.



Yorum Gönder Blogger

DİKKAT!
İfadeler şekiller, jpg, gif, png,bmp formatlarında resim, foto, video, müzik ekliyebilirsiniz.Resim eklemek için-- [img] resim linki [/img] // Müzik eklemek için :-- [nct]Müzik linki [/nct] Youtube Video ekleme:-- [youtube] Youtube Video Link [/youtube] Link kapanış kutucukların arasına boşluk bırakın
***KÜFÜR HAKARET İÇEREN YORUMLAR SİLİNECEKTİR***
Gülen ifade eklemek için işaretleri kullanın
:) (: :)) :(( =)) =D> :D :P :-O :-? :-SS :-t [-( @-) b-(

 
Top